• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.05.2024

14:37

Aleksandar Sofronijević se sutra ženi! Muzičar organizovao gala slavlje za 400 zvanica!

Aleksandar Jovanović Cile/shutterstock

Estrada

Aleksandar Sofronijević se sutra ženi! Muzičar organizovao gala slavlje za 400 zvanica!

Podeli vest

Najtraženiji umetnik na harmonici Aleksandar Sofronijević sutra će se zakleti na večnu ljubav svojoj izabranici, doktorki medicine Kosani Stišović.

Za Aleksandra i Kosanu brak će biti kruna duge ljubavi, a posle ceremonije venčanja uslediće gala veselje za 400 odabranih zvanica.

Foto: Bojan Stevanović

 

U jeku priprema za svadbu, Sofronijević nije zaboravio ni na posao, pa je tako pre nekoliko dana objavio čak 20 legendarnih pesama u izvođenju svog orkestra. 

- Dragi prijatelji, poštovaoci dobre muzike i mog lika i dela, predstavljam vam projekat "Majstori za dušu" kao jedan novi i drugačiji način predstavljanja večnih pesama i njihovih autora. Majstore za dušu možete slušati i na svim digitalnim platformama - napisao je Sofornijević.

Podsetimo, on je nedavno otvoreno govorio o devojci i tada je istakao da je konačno našao ženu svog života.

- Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni ali otom potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo - rekao je ranije Sofronijević za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija