• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ana Stanojević

18.05.2024

19:18

"I sada bih mogla da zaplačem": Rada Sarić se za Informer prisetila najemotivnijeg trenutka u životu, jedva zaustavila suze (VIDEO)

Tanja Andric

Estrada

"I sada bih mogla da zaplačem": Rada Sarić se za Informer prisetila najemotivnijeg trenutka u životu, jedva zaustavila suze (VIDEO)

Podeli vest

Rada Sarić je za Informer iskreno govorila o svom suprugu, deci, ali i povratku na muzičku scenu nakon nekoliko godina medijske ilegale.

Pevačica Rada Sarić skrenula je pažnju javnosti za sebe za vreme učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Iako je važila za miljenicu publike, Rada se u jeku popularnosti povukla iz javnog života i posvetila porodici. Ona se udala za kolegu, Milana Čolovića, sa kojim je dobila dvoje dece, sina Vasilija i ćerku Danicu. 

Rada i njen suprug su nedavno bili gosti kod svog kuma, harmonikaša Ace Sofronijevića na svadbi, a pevačica nam je sada ispričala kako su se proveli na gala venčanju. 

Foto: Tanja Andric

 

- Sofra je mene i supruga venčao i krstio nam decu, tako da smo mi sa te strane kumovi i na taj način smo ojačali kumstvo. Na svadbi je bilo gala i sve je bilo perfektno organizovano. Mladenci su sijali, sve je bilo na najvišem nivo kako to od Sofre i očekujemo. Puno kolega je bilo, pevali smo, đuskali. Sutradan je bila ponovo žurka, ali malo mirnija varijanta - započela je pevačica priču za Informer. 

Ona je zatim otkrila kako je došlo do kumstva sa Sofronijevićem. 

- Moj suprug, Milan Čolović, je sa Sofrom od srednje škole drugar i prvo su svirali zajedno, a sada su i u istom orkestru. Oni su dugogodišnji prijatelji i ja sam mog supruga upoznala u emisiji gde su oni svirali, tako da se na kraju razvijalo druženje i na kraju kumovanje - rekla je Rada, koja je zatim ispirčala kako je došlo do njenog upoznavanja sa suprugom Milanom. 

Foto: Tanja Andric

 

- Mi smo bili u jednoj muzičkoj emisiji, ja sam pevala, a oni svirali i onda je došao momenat kada smo Milan i ja  trebali da otpevamo duet zajedno i osetila sam baš neku lepu energiju među nama. To je bila ljubav na prvi pogled. Nakon toga me je on pozvao na piće, gde sam ja pristala odmah i brzo se među nama sve realizovalo. Baš smo brzo kliknuli. Mi smo se venčali posle godinu i po dana veze. Blagoslovena sam jer sam našla čoveka koji je dobar ne samo za mene, već i za našu decu - otkrila je ona. 

Pevačica je nedavno snimila duet sa svojim suprugom, a ono što je zanimljivo jeste to da je Rada u spotu za pesmu promenila čak tri venčanice. Ona nam je sada ispričala kakav osećaj je imala nakon što je ponovo obukla venčanicu. 

- Skoro sam snimila spot i obukla čak tri venčanice, imala sam lep osećaj tada. Prisetila sam se tih nekih momenata iz crkve, izlaska iz kuće, to su momenti koji se pamte. Plakala sam kada sam izašla iz kuće i kada sam videla sve te drage ljude. Mislim da bih i sada mogla da zaplačem, baš sam emotivna po tom pitanju. Malo ko može da ne zaplače u tom momentu. I kada radim svadbe i vidim da ulaze mladenci, mene obuzmu emocije i ja se onda trudim da "prebacim" na kolegu da on peva tada - rekla nam je pevačica. 

Foto: Tanja Andric

 

Iako se u jeku popularnosti povukla sa scene i posvetila deci, Rada se sada ponovo na velika vrata vraća svom poslu. 

- Meni su deca prioritet, ali se vraćam muzici i poslu. Ja sada ne mogu da radim istim tempom kao pre. Kada pogledam ranije, radila sam po pet, šest dana nedeljno, pa su bile i svirke koje iskaču danas za sutra, to sada ne može više da bude tako. Sada sam svela dogovor sa muzičarima da to bude skladno mojoj porodici pre svega, jer ne želim da oni trpe. Ovo sada što se vraćam, vraćam se uz ljubavi prema muzici i poslu, jer me i dosta ljudi traži da se vratim. Uvek će mi porodica biti prioritet, uvek - izjavila je Rada. 

Foto: Tanja Andric

 

Za kraj, pevačica nam je ispričala koje bi greške ispravila da može da vrati vreme. 

- Sigurno da ima nešto što bih promenila u svojoj karijeri. Definitivno mogu da kažem da mi je dobar korak bio taj što sam se prijavila u "Zvezde Granda", jer mi je to bila velika odskočna daska. Da sam pravila dosta grešaka, sigurno da jesam, ali nisu bile kardinalne. Mislim da sam trebala više pesama da snimam i da imam više kontakta sa novinarima jer sam uvek nekako bežala od vas. Prosto nekako nisam bila dovoljno nametljiva u tom periodu. Možda mi je tada više falilo samopouzdanja i neki jasniji ciljevi - rekla je pevačica za Informer. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija