• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

29.09.2024

14:36

(VIDEO) Ime Karleušine ćerke završilo u jelovniku luks restorana! Iza svega stoji Jelenin bivši, Nika se pohvalila: Osećam se specijalno!

instagram/nikatosic

Estrada

(VIDEO) Ime Karleušine ćerke završilo u jelovniku luks restorana! Iza svega stoji Jelenin bivši, Nika se pohvalila: Osećam se specijalno!

Podeli vest

Nika Tošić podelila je na svom nalogu na Tiktoku da je u restoranu njenog oca, Duška Tošića, dobila jelo sa svojim imenom.

Ćerka najveće balkanske zvezde Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika Tošić, otkrila je šta je bivši fudbaler za nju uradio.

Nika se, naime, obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Tiktok, a tom prilikom se pohvalila da se u jelovniku novootvorenog restorana njenog slavnog oca nalazi i jelo sa njenim imenom.

- Zdravo ljudi, moj tata je otvorio restoran i pošto je isti ovakav već postojao na drugoj lokaciji, tamo sam stalno jela neke zelene njoke. I kada je otvorio isti takav, ja sam ga zamolila da me stavi na jelovnik i evo ih "Nikine njoke". Mislila sam da se šali kada je rekao da će da stavi moje ime. Osećam se specijalno! 

@frnotnika

U životu treba da se častimo , Gallo Nero the one 🇮🇹😋 ♬ original sound - Nika

Mnogi su istakli u komentarima da je Duško divan otac i da ovo, verovatno, niko nikada do sada nije uradio za svoje dete.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou
Društvo

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou

Minstarka energetike, Dubravka Đedović Handanović, i azerbejdžanski ministar energetike, Parviz Šahbazov, potpisali su u toku ove nedelje Memorandum o razumevanju o saradnji u oblasti zelene energije između dve zemlje, a predstavnici Srbijagasa i azerbejdžanske kompanije SOCAR su potpisali sporazum o snabdevanju gasom koji predviđa dobijanje do milion kubika dnevno za potrebe Srbije.

29.09.2024

16:33

Vesić na čelu delegacije Vlade Srbije u jednodnevnoj poseti Kini
Politika

Vesić na čelu delegacije Vlade Srbije u jednodnevnoj poseti Kini

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić na čelu delegacije Vlade Republike Srbije u kojoj će biti ministar turizma i omladine Husein Memić kao i više državnih sekretara i pomoćnika putuje danas u Narodnu Republiku Kinu prvim letom nacionalne kompanije Er Srbija za Guangdžou.

29.09.2024

15:52

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija