• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/ informer.rs

16.01.2016

08:43

SEMIRE, IMAŠ LI TI ŽENU? Džanković pozvao Šaviju na Kopaonik!

Rijaliti

SEMIRE, IMAŠ LI TI ŽENU? Džanković pozvao Šaviju na Kopaonik!

Podeli vest

Oženjeni Semir Džanković ne odustaje od osvajanja starlete Nataše Šavije. On ju je pozvao da idu na Kopaonik i uživaju zajedno

Starleta je bila besna kada je čula da Semir u javnosti priča da je odbio njen poziv za seks, pa je svom prijatelju poslala prepisku koju je imala sa njim, gde on nju poziva na Kopaonik.

Public

On je njoj u SMS porukama otkrio da ga niko ne voli, a kada ga je starleta pitala gde mu je žena i da bi voleo da Šavija ide sa njim na Kopaonik, ona mu je odgovorila.

- Ajde drugi put. Duga je zima, ima vremena - napisala je Šavija.

Ona je potvrdila da je tačno da su se dopisivali, ali nije htela dalje da komentariše.

(FOTO) ŠAVIJA POZIVA NA SEKS: Vrela SMS prepiska će Semiru glave doći?!

(VIDEO) ŠAVIJA ZAPALILA NET! Golim grudima do zvezda!

(FOTO) BRANI SE KO LAVICA! Šaviju napali fanovi zbog fotošopirane guze!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija