• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.04.2016

09:39

(FOTO) POKAJALA SE ZBOG PREVELIKIH SILIKONA! Soraja: Neću ih vaditi, ali najlepše je prirodno!

Rijaliti

(FOTO) POKAJALA SE ZBOG PREVELIKIH SILIKONA! Soraja: Neću ih vaditi, ali najlepše je prirodno!

Podeli vest

U emisiji, koja trenutno može da se prati na ios i android Gossap aplikaciji, Soraja vučelić je bez dlake na jezik odgovarala na mnoga pikanta i indiskretna pitanja, bezana za odlazak "pod nož" i mnoge druge stvari

Jedan od korisnika aplikacije pronašao je trač da je posle jedne žurke starleta trčala gola po livadi, a posle maratona noć provela sa vlasnikom imanja.

PRESUDA SORAJI Staniji zbog seksa mora da isplati 150.000 dinara!

- Obožavam tvoje gledaoce! Totalno su ludi, ali i mega maštoviti! - rekla je Soraja na tu temu, a zatim se malo uozbiljila kada joj je voditeljka Marija Lazić pročitala nekoliko pitanja na temu brojnih estetskih operacija.

Promo

Koliko ih je bilo, da li su bolele i da li je to "nožem" lečila svoje komplekse bila su samo neka od postavljenih pitanja.

(FOTO) STARLETA PROMENILA LIČNI OPIS! Soraja smanjila grudi jer želi da bude GLUMICA!

- Iskreno, nikad nisam krila da sam imala samo tri operacije, i to su bile usne, nos i grudi. Mislim da to treba da pitaju neke zvezde, koje više ne liče na sebe, a da mene malo ostave na miru! Ispade da sam stalno na operacijama, a niko da uključi mozakk i samo pomisli da za bilo koju intervenciju treba minimum mesec dana za oporavak - odgovorila je Vučelićeva.

Promo

Ona je dodala da se pokajala zbog operacije usana i prevelikih silikona, ali da je u njenoj mladosti jednostavno težila takvom idealu lepote.

- Neću vaditi silikone, ali priznajem da mi je najlepše na svetu kada je devojka prirodna, a prelepa, kad ima pune usne i prirodne grudi - rekla je starleta.

(FOTO/VIDEO) BEOGRADSKI KLUBOVI IM DOSADILI! Tamara i Soraja lumpuju u Beču!

Ona je takođe otkrila sa koliko godina je imala prvog dečka, da nema sreće u ljubavi, ali i mnogo drugih zanimljivih informacija o njoj, koje su do sada bile nepoznate široj javnosti.

(FOTO) NIŠTA JOJ NIJE SVETO! Soraja pokrala Severinu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija