• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.09.2016

18:56

LEPI MIĆA ODGOVORIO ĐANIJU NA PROZIVKE: Veliki kvazi-milioner je dolazio u rijaliti mene da zabavlja!

Rijaliti

LEPI MIĆA ODGOVORIO ĐANIJU NA PROZIVKE: Veliki kvazi-milioner je dolazio u rijaliti mene da zabavlja!

Podeli vest

Jedan od najpopularnijih učesnika rijalitija Farma, pevač Lepi Mića, burno je reagovao na izjave njegovog kolege Radiše Trajkovića Đanija da živi od rijalitija, pa je odlučio objasni zbog čega voli da boravi na seoskom imanju u Lisoviću

- Pričao je da se provlačim kroz rijalitije i da od toga živim. To je pričao u kontekstu koji nije tačan i nije u redu. U rijaliti idem da osvojim prvu nagradu i zato što mi to odgovara, medijski je propraćeno - započeo je Mića svoju priču za Pink.rs, a onda je prokomentarisao ponašanje Đanija i njemu sličnih kolega.

- On je čovek koji pravi stvari koje, po meni, nisu u redu. To hvalisanje, abnormalne cifre, zarade na tezgama… Koga to interesuje?! Ako uzimaš pare, uzimaj i ćuti. Hvalisanje kućama, zgradama, kvadratima, honorarima, to je budalaština, smešna priča. Kao, negde pevaju za trideset, negde za pedeset hiljada evra… Pa, gde su te pare? To su obične laži. A kada dođu poreznici, onda pričaju da im je to od babe, tetke, mame, kako imaju papire u inostranstvu. Zna se gde žive bogati ljudi - u elitnim naseljima, a ne na obodima Beograda gde nema kanalizacije. To su bolesne ambicije naših pevača koji na sve načine žele da pokažu kako su oni bogati i moćni, a moćni ljudi to ne govore - ističe Mića i dodaje da u Srbiji postoji svega desetak zvezda koje zaista žive luksuznim životom i da svi znaju o kome je reč.

LEPI MIĆA ISPLJUVAO KOLEGE KOJE SE OGRĆU ŠAHOVNICAMA: Izdajnici pevaju Hrvatima, za pare će i Hašimu Tačiju!

Da on ima tu količinu novca, odmah bi kupio kuću na Dedinju, unajmio bi lično obezbeđenje i obnovio vozni park. Ipak, Mića priznaje da živi skromno.

- Živim od muzike, kao i svaki drugi čovek. Ipak, bogatiji sam duhovno, imam veliki broj prijatelja - otkriva pevač.

Javnost je ovih dana bila šokirana Đanijevim izjavama u kojima podržava to što njegov sin ima seksualne odnose sa starletama. Ni Mića nema lepo mišljenje o tome, jer ima potpuno drugačiji pristup roditeljstvu.

- Upravo dolazimo na moju priču, ja gledam život na sasvim drugi način. Gledam veru, savetujem svoju kćerku i vaspitavam je tako da bude primer, da završi školu i ima svoj dinar. To je moj najveći uspeh u životu. Ne bih Đanijev pristup roditeljstvu komentarisao, to samo o sebi govori. Kada bih sad nabrajao njegove izjave koje je lupao po novinama, te budalaštine koje je izgovarao… Neka priča šta hoće - ističe Mića koji ima poruku za sve hvalisavce na estradi.

(VIDEO) BUJICA UVREDA! Lepi Mića: Kevo, Ku*vo raspala!

- Veliki, kvazi-milioneri neka registruju svoje automobile sa beogradskim tablicama, neka prikažu svoje zarade, pa onda mogu da pričaju o svojim milionima. To su ti naši estradni  milioneri od kojih mi je muka - zgrožen je Mića koji se, za sam kraj intervjua, prisetio svog susreta sa Đanijem na najpopularnijem seoskom imanju.

- On je dolazio na farmu da zabavlja mene, a ne ja njega i da bi preko našeg rijalitija stekao popularnost - završava Mića koji je, po sopstvenom priznanju, jedan od vodećih likova najpopularnijeg rijaliti programa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nije jasno

pre 7 godina

Meni nije jasno po cemu je Lepi Mica ..poznat!.A drugo kome se on uopste dopada!Skroz nebitan lik!..

Ljiljana

pre 7 godina

Da ko je tja Mica lepi glupsk i bezobrazan cover psyke a ljud ga podrzavam. Zalosno sto podrzavaju i place ju takve ljude.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija