• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

12.01.2017

15:18

DOBILA ŠUT KARTU! Ružica Veljković: Dečko me je izbacio iz stana zbog Parova!

Rijaliti

DOBILA ŠUT KARTU! Ružica Veljković: Dečko me je izbacio iz stana zbog Parova!

Podeli vest

Mnogi su sumnjali i spekulisali da su Ružica Veljković i Nenad Marinković Gastoz u tajnoj vezi, međutim aktuelna pobednica Parova je otkrila pravu istinu, a to je da je do pre nekoliko dana bila u srećnoj vezi sa jednim veoma popularnim fudbalerom

Međutim, iako je delovalo da je sve idealno ipak nije ispalo tako. Umesto da stane na ludi kamen sa njim, ona je od njega dobila šut kartu iz stana, koji ima u Beogradu, i to sve zbog poziva za učešće u Parovima.

Ružica je ove informacije i sama potvrdila.

- Ne mogu da kažem o kom fudbaleru je reč, ali priznajem da sam ostavljena. Bili smo mesec dana u vezi i bilo nam je baš lepo. Ludo sam se zaljubila, kao nikada do sada. Međutim, moj dečko već od starta nije znao da se nosi sa mojom popularnošcu i to nas je koštalo veze - započinje svoju ispovest za Alo!.rs Veljkovićeva i nastavlja tužnim tonom:

- Povukla sam se iz medija zbog njega, ali nije vredelo. Smetalo mu je što se piše da sam sa Gastozom, sa ovim, sa onim, i nekako je to trpeo. Međutim, kada sam dobila poziv da uđem u Parove, ja sam otišla na televiziju da pregovaram o ulasku i tada je načisto poludeo. Uveravala sam ga da samo hoću da uzmem novac koji mi duguju kao pobednici, ali da ne planiram da uđem u rijaliti. Nije mi poverovao, svašta mi je rekao! „Šta će ti rijaliti? Imaš sve pored mene. Ne trebaju ti pare, ja ću sve da ti pružim”, vikao je i posle kraće rasprave je raskinuo i izbacio me iz stana - otkriva list Ružica, objašnjavajuci da on ne živi u Srbiji, ali da u Beogradu ima stan, u kojem su živeli zajedno tokom kratke romanse.

Da zlo bude veće, Ružica je imala priliku da  se pomiri sa dečkom, ali je tu priliku, kako kaže, potpuno upropastila.

- Slavila sam Novu godinu u jednom hotelu u Beogradu. On me je zvao da mi čestita praznike, a ja sam bila mrtva pijana. Nije mogao da veruje da sam ponovo počela da se opijam. „Ponovo si odvaljena! Ko zna šta radiš tamo i sa kim”, rekao mi je i prekinuo vezu - ispričala je Ružica i istakla da ne želi da se odrekne karijere i medija zbog tog momka, ali da želi da se pomiri sa njim i da se nada da će joj se ponovo javiti kako bi obnovili vezu.

- Stvarno bih volela da se javi. Mnogo mi se dopada! Ma udala bih se za njega! - završila je aktuelna pobednica rijalitija Parovi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
caca

pre 7 godina

ne moze da snima filmove sa lepim micom i da izigrava finocu

vukica

pre 7 godina

ako je legla u krevet sa onim bosanskim bikonjom u tom slucaju pravac most.ne znam za taj podatak a mozda je bimba novinarska.sve se moze svatiti ali to sa bosancem od vukojebine vozi me na pale kraj gotovo je nema vise.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija