• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.02.2017

14:33

(FOTO) KAD BAĆUŠKE ČASTE! Stanija za svadbu uzela vrtoglavih 40.000 evra bakšiša!

Rijaliti

(FOTO) KAD BAĆUŠKE ČASTE! Stanija za svadbu uzela vrtoglavih 40.000 evra bakšiša!

Podeli vest

Stanija Dobrojević se nedavno na Instagramu pohvalila novim automobilom vrednim 40.000 evra, a priča se da ga je kupila od honorara koji je dobila na jednoj svadbi

Izvor blizak Staniji otkrio je da je limuzina kojom se Stanija pohvalila svojim pratiocima na Instagramu za Dan zaljubljenih, u stvari poklon od jednog ruskog tajkuna.

- Limuzinom kojim se Stanija pohvalila za Dan zaljubljenih je zapravo "poklon" od ruskog tajkuna, koji joj je dao bakšiš o kom mnogi pevači samo sanjaju.Ona je pevala na svadbi u Rusiji jednom tajkunu koji je ženio brata. Biznismen nije pitao koliko košta da Stanija doputuje i bude gost iznenađenja na svadbi, pa se za ovo zadovoljstvo poprilično otvorio. Osim što je dobila iznos koji je ugovorila, novac je istog dana bio uplataćen na njen račun, i ona je spokojno otputovala za Rusiju - tvrdi izvor i dodaje:

- Kada je veselje krenulo, brat od mladoženje ju je čašćavao ljubičastim novčanicama svaki put kada bi se latila mikrofona. Stanija je odmah po povratku u Srbiju imala toliko novca da je kupila četvorotočkaša vrednog 40.000 evra, od bakšiša koji je dobila u zemlji babuški.

Novopečena pevačica već na samom početku karijere može da se pohvali visokim honorarom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slobodan2231

pre 7 godina

Porez se placa u zemlji gde se novac zaradi!!! \n

dragan

pre 7 godina

estradu treba ozbiljmo procesljati i oporezati a ne samo seljaka i zanatliju.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija