• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić - A. Milić

13.04.2017

20:11

STANIJA BACILA OKO NA GAJBU U NJU DŽERSIJU: Starleta kupuje kuću od 400.000 evra!

Rijaliti

STANIJA BACILA OKO NA GAJBU U NJU DŽERSIJU: Starleta kupuje kuću od 400.000 evra!

Podeli vest

Stanija Dobrojević je odlučila da proda stan u Novom Sadu i doda celu svoju ušteđevinu kako bi sebi obezbedila dom u Nju Džersiju

Stanija Dobrojević kupuje kuću od 400.000 evra u Nju Džersiju. Kako saznaje Informer, starleta danima obilazi nekretnine kako bi se posle 11 godina života u Americi napokon skućila.

Pobednica "Farme 6" će iskreširati pozamašnu sumu, za koju je štedela godinama.
- Stanija već neko vreme sa agentima za nekretnine obilazi kuće u Nju Džersiju i za sada joj je zapala za oko jedna koja vredi 400.000 evra - priča za Informer izvor blizak starleti, i dodaje da pažljivo bira lokaciju jer su velike pare u igri:

U Nju Džersiju su pale cene nekretnina i izuzetno je povoljno vreme za kupovinu, zato Stanija uveliko merka kuće
Stanijina pres služba

- Pažljivo bira šta će da kupi, jer je svesna da će dati bukvalno sve što ima na tu kuću. Ona planira tamo da živi, a u Srbiju će dolaziti samo na odmor.

Osim dugogodišnje štednje, starleta je dosta novca zaradila i kada je počela da se bavi pevanjem. Pošto je objavila pesmu "Pucaj, pi*ko" ona je nastupala skoro svakog vikenda, a veći deo honorara je stavljala u štek.

- Ona je godinama odvajale pare, ali je najviše zarađivala u poslednjih nekoliko meseci kada je nastupala po dijaspori. Stanija po tezgi uzme oko 3.000 evra. To su odlične pare, ali sve što je skupila i sklonila nije bilo dovoljno, pa je odlučila i da proda svoj stan u Novom Sadu - objašnjava naš sagovornik.

(FOTO) STANIJA SE OPASNO NAGUZILA! Pogledajte njene nove vrele poze!

Instagram

Staniju isprozivali jer ne zna da isprži jaja

Instagram

Stanija Dobrojević je nedavno objavila fotografiju na kojoj u tanga gaćicama pokušava da napravi kajganu, a u opisu fotke je napisala da ne zna kako se prave jaja. Zbog toga su je pratioci na mreži popljuvali:
- Sve same domaćice, više jaja stucala o dupe nego o tiganj - samo je jedan od komentara na ovu Stanijinu fotku.

Vest da planira da se skući u Americi potvrdila nam je i sama Stanija preko svoje pres službe.

11 godina je prošlo od kada je Stanija otišla u Ameriku

- Tačno je da je Stanija odlučila da kupi kuću u Americi. Već je poznato da je ona maher za nekretnine i u stanju je godinama da štedi samo da ostvari svoj cilj - izjavila je njena portaporlka i objasnila zbog čega se Dobrojevićeva baš sada odlučila da uloži novac u kuću:

- U Nju Džersiju su pale cene nekretnina i izuzetno je povoljno vreme za kupovinu, a Stanija uveliko merka kuće i njena drugarica iz Amerike koja se bavi prodajom nekretnina joj pomaže u tome.
Međutim, starleta nije želela da potvrdi da će iskeširati 400.000 evra:

- Ne želimo da spominjemo nikakve cifre. Stanija je osvojila novac pobedom u "Farmi 6", tamo je imala odličan honorar, pevanjem se bavi već šest meseci i cena njenih tezgi je prilično jaka. Tačno je i da će prodati nekretninu u Novom Sadu, tako da će sigurno imati dovoljno para za kuću - rekli su za Informer u Stanijinoj pres službi.

 

(FOTO) KAD BAĆUŠKE ČASTE! Stanija za svadbu uzela vrtoglavih 40.000 evra bakšiša!

(FOTO) SLATKI SNOVI Ovako izgleda kad Stanija poželi "laku noć"!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 7 godina

Pa šta je ljudi slabo komentara za staniju..pa zar ona nije nas ponos...kako bi trebala deca da se ugledaju na nju...ali ona deca koja lepo izgledaju...jer će im i tarifa biti veća kao i njoj..

Jasno

pre 7 godina

Nekada se govorilo cvrc Milojka a sada cvrc Stanojka

kosta

pre 7 godina

Kakva crna kuca, ker nema za sta da je ujede. Samo sebi dize cenu i ceka da se navata neki pripiti i pritupi bogatun. Takvog je cekala i ona Paracinka pa jedva docekala onog bisera.nn

Miki

pre 7 godina

Ma jeste, milion! Povlacila se po rijalitima po Srbiji

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija