• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

21.05.2017

22:31

TAMARA ĐURIĆ SE BORI ZA ŽIVOT: Drastično je smršala, u njenom telu još ima OTROVA DOVOLJNO DA JE UBIJE!

Rijaliti

TAMARA ĐURIĆ SE BORI ZA ŽIVOT: Drastično je smršala, u njenom telu još ima OTROVA DOVOLJNO DA JE UBIJE!

Podeli vest

Starleta Tamara Đurić od Uskrsa je u bolnici, gde je završila zbog izlivanja akvafilera u zadnjici

Podsetimo, nekadašnjoj učesnici rijalitija “Farma” pozlilo je u teretani, nakon čega je hitno prevezena na VMA, a za to vreme je imala dve teške operacije. Njen život je u nekoliko navrata bio ozbiljno ugrožen, a pošto joj se stanje taman koliko-toliko stabilizovalo, osvanula je vest da Tamara mora na još jednu operaciju.

DRAMA SE NASTAVLJA! Tamara Đurić napustila VMA na sopstvenu odgovornost!

Od tog trenutka Tamara se ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke i ne daje nikakve izjave u javnosti, što je izazvalo razne spekulacije. Dok jedni pričaju da je ona sada dobro, a drugi da više i nije u bolnici, dobro obavešten izvor otkriva šta se sa Tamarom zaista desilo.

Public

- Tamara je sve vreme ležala na VMA, ali je prošle nedelje prebačena na jednu privatnu kliniku. Iako ova bolnica ima najbolje lekare, i iako je tamo imala idealne uslove, ona više nije mogla da podnese pritisak. Pokušavali su da upadnu na kliniku, a to tamo nije dozvoljeno - priča izvor.

(FOTO) SILIKONI SU TE ZAMALO UBILI, A TI SE I DALJE HVALIŠ NJIMA! Tamara Đurić naljutila fanove!

Iako starleta trenutno nije životno ugrožena, ona mora strogo da miruje i da se pridržava terapija, jer bi lako mogla da se vrati na staro, a to bi onda bio još veći problem nego na početku

- Njeno stanje je trenutno stabilno, uslovno rečeno, ali svakog trenutka može da se pogorša. Ono što su mnogi pogrešno pisali, to je da se njoj izlio silikon. Prvo, to nije silikon, jer da jeste, mogli bi da ga iseku i da ga izvade, a u ovom slučaju to nije izvodljivo.

Public

Ceo problem je nastao zbog toga što je hirurg akvafiler pomešao sa još nekim drugim materijalom. On se nije izlio, nego ne mogu skroz da ga izbace, i to pravi problem i dalje. Ostalo ga je još jako malo, ali je to sasvim dovoljno, i iako on trenutno stagnira, svakog trenutka može da se pokrene i da krene opet da pravi problem, a veliko je pitanje da li bi Tamara opet to sve izdržala.

ISPOVEST STARLETE POSLE PET NEDELJA U BOLNICI: Umirala sam i brinula kakvo će mi biti dupe, BILA SAM BUDALA!

Jako je slaba i krvna slika joj je i dalje loša. Došla je do 45 kilograma, što je izuzetno mala telesna težina, i ako bi prestali sa terapijom, a taj materijal opet proradi, može da izazove sepsu ili da pokrene upalni proces ponovo, a pitanje je da li bi ona u tom stanju mogla da preživi.

Instagram

Ukoliko bi u nekoj bliskoj budućnosti bilo potrebno da je ponovo operišu, velika je verovatnoća da totalnu anesteziju ne bi podnela i da je možda ne bi ni preživela. To je razlog zbog kog je ona i dalje hospitalizovana i što leži u bolnici - otkriva izvor blizak starleti.

TAMARA ĐURIĆ BRUTALNO ISPROZIVALA MAĆIĆKU: Hodajuća lešino, tebi je analni seks jedina opcija!

Da njena životna bitka zapravo i dalje traje i da je situacija i dalje neizvesna, ali i da će oporavak biti dug, više je nego izvesno.

- Njena terapija se sastoji u tome da redovno mora da ide na masaže i na drenaže, a hiperbarične komore su obavezne. One rade po principu da opuste skroz tkivo i da taj materijal popusti i da kroz dren izađe. I kad on potpuno izađe iz njenog organizma, tek tada će zapravo biti zdrava. A dok god je tu, rizično je. Ona uvek kaže da je dobro i pokušava da se na njoj ne vidi koliko je u stvari uplašena, jer ni sama ne zna šta će se dalje dešavati - kaže izvor.

Promo

Tamara je i sama u nekoliko navrata izjavila da se ne plaši i da nema strah od smrti. Ipak, priznala je i to da su njeni roditelji jako uplašeni i da joj najteže pada to što njih gleda zabrinute.

- Ona je jako vezana za roditelje, na njih je posebno osetljiva i zbog njih se i trudi da izgleda dobro, i da za novine uopšte ne daje nikakve izjave, koje su joj između ostalog i zabranjene. Komentari u vezi sa njima je jako uznemire - završava priču izvor.

(FOTO) DA SE NAJEŽIŠ! Tamara Đurić objavila prvi video sa VMA!

 Tamara je potvrdila da i dalje strahuje za svoje zdravlje, iako se trenutno oseća dobro.

- Ma, sve je okej. Trenutno sam dobro. Naravno, nije lako živeti sa tempiranom bombom u sebi. Kad god mi je hladno, ja pomislim, evo, sad će temperatura, i kreće pakao. Pokušavam da ne razmišljam o tome, ali nije prijatno kad ti non-stop ulaze lekari i proveraju te.

Sve me to uznemiri, kao što bi i svakog čoveka. I to je tenzija i stres sasvim dovoljan da mi ne trebaju i spoljni uticaji koji će me dodatno stresirati - objasnila je Tamara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
buba

pre 6 godina

devojku treba kod psihijatra....cime se ona bavi sem što je starleta

Maki

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da ljudi mogu da pisu negativne komentare kada se radi o necijem (bilo cijem) zdravlju i zivotu. Prica je veoma poucna. Nadam se da ce da se oporavi. Koliko negativnih stavova o devojci, ne mogu da verujem. Nije hriscanski tako pisati, ma ko da je ona, a koliko znam nije nikoga ubila.

Jovan

pre 6 godina

Ljubomora debelih domacica ili tipova koji nisu nikad ni prosli pored ovakve devoje. I sad ce reci ma kakva je ona devojka ja sam pametan/pametna ja sam nivo, a ja cu reci opet ljubomora!

Bane

pre 6 godina

Devojka pripada onom tipu, kako se zove, da retardi.

nidza

pre 6 godina

Sta je briga umrece sa lepom guzom. Blago njenim roditeljima. Moci ce da kazu da su imali lepu i glupu cerku.\n

Nenad

pre 6 godina

Sama je sebi skuvala supicu a sada neka je kusa de me briga za SPONZORUSU \n

Za ministra Loncara

pre 6 godina

"Ceo problem je nastao zbog toga što je hirurg akvafiler pomešao sa još nekim drugim materijalom. On se nije izlio, nego ne mogu skroz da ga izbace, i to pravi problem i dalje. Ostalo ga je još jako malo, ali je to sasvim dovoljno, i iako on trenutno stagnira, svakog trenutka može da se pokrene i da krene opet da pravi problem" Zar ovo nije za istrazne organe i novinare istrazivace; Ko je stavio taj materijal, sta je u tom materijalu, koja je klinika u pitanju , koji lekar je u pitanju, ko je sve ucestvovao toga dana u tome ?.Obavestavati javnost o nesreci ove devojke a ne raditi nista po pitanju odgovornosti onih koji su radili na njoj je ucestvovanje u neodgovornosti zajedno sa onima koji su krivi za ovo sto se desilo, da li se shvata da je zena mogla da umre .

rade

pre 6 godina

Koga boli bre vise ona stvar za te prostitrutke kako rade tako i prolaze.Misle da sve sto leti da mogu da dohvate,mnogo im se daje prostor u zutoj stampi a ne vidim ni jedan razlog cime su to zasluzile dali zbog golih gizica ili sisa .STRASNO...

Mina

pre 6 godina

Sama pala, sama se ubila. Treba li uopste pisati o njoj.

Nebojsa

pre 6 godina

Ne razumem samo jesnu stvar koja se nikako ne uklapa u pricu. Da je sve to istina o ugradjenom silikonu navodno kineskom siguran sam da bi rekla ko je bio taj hirurg i doktor i da je napisao da je ugradio najkvitetniji silikon a u stvarnosti fals.\nGde je krivicna prijava s njene strane prema tom doktoru tj hirurgu? Ne stima ova njena prica uopste.\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija