• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

03.07.2017

22:11

BIVŠI MINISTAR ULAZI U NOVE PAROVE! Milomir Marić najavljuje na jesen totalni RIJALITI!

Rijaliti

BIVŠI MINISTAR ULAZI U NOVE PAROVE! Milomir Marić najavljuje na jesen totalni RIJALITI!

Podeli vest

Jedan bivši ministar biće učesnik sledeće sezone Parova na jesen, otkriva urednik televizije Hepi Milomir Marić! Tek što se sinoć završila peta sezona ovog rijalitija, produkcija je počela da pregovara sa budućim takmičarima, i to ne bilo kakvim!

Ozbiljni razgovori vode se sa dosta javnih ličnosti, ali će publici svakako najinteresantniji biti jedan poznati političar.

- Tačno je da jedan bivši ministar treba da uđe u šestu sezonu Parova. Nećemo da otkrivamo o kome se radi, ali znate da uvek imamo pun pogodak kada je reč o učesnicima - zagonetno kaže Marić.

On dodaje da će nova sezona popularnog rijalitija početi na jesen.

Povratak
Mi ćemo mu pomoći da se vrati na scenu u velikom stilu
Milomir Marić

- Mi ćemo bivšem ministru pomoći da se vrati na scenu u velikom stilu. Sad je malo u zapećku i vreme je da se ispravi ta nepravda. Neko će reći da je on dobar političar, neko da ništa ne valja, ali pravu istinu o njemu videćete na Hepiju od septembra. Ako politika nije uspela da ga razotkrije, Parovi hoće sigurno - ističe Milomir i naglašava da budući učesnik "Parova" nije oduševljen što će povremeno morati na njihov poligraf.

- Za sada nije baš najsrećniji kad se pomene ta mogućnost, ali mi ćemo na sve načine da probamo da ga ubedimo da ekskluzivno otvori sezonu našeg takozvanog "Parografa". Zna se da nekim političarima te spravice nisu baš drage, ali dobro - zaključuje Marić.

Produkcija još razmišlja da li će i naredna sezona Parova trajati kao i peta, šest meseci ili duže.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
brle

pre 6 godina

Eto, a da prekratimo vreme do nove sezone, možemo gledati Skupštinu.

kostadin

pre 6 godina

Pre rata se znalo ko je mogao biti ministar. Sada svaka sirotinja postaje ministar.

vesna

pre 6 godina

A mozemo li saznati ko je bio SKRIVENI u ovim Parovima

Gordana

pre 6 godina

Gledala sam poslednji mesec i Parovi su bili odlicni.Sirili ljubav.Cela bivsa Juga pod istim krovom i vole se tamo neki obicni ,dobri ljudi...Svaka cast Produkciji Parova!Golotinja i vulgarnost skoro da je iscezla...Nisu vise kao sto su bili.Vreme je za politicare.Retke koji su dobri i posteni a u kosu sa drugacijim.Veseli bivsi ministar prosvete, Vuksanovic ,mi se cini da je jedan od tih...

Sonja

pre 6 godina

Nemam ništa protiv muslimana ali mi jako smeta ovo: ni jedan se ne predstavi pravim imenom, već svi kao Dado, Miki, Maki, itd, itd! Zašto, zar se srame možda svojih pravih muslimanskih imena?!? Haloooo toliko poštuju svoje i vjeru i religiju a ne žele imati svoja prava muslimanska imena, šta je to?

Nadja

pre 6 godina

Srbija sa oko 7 miliona stanovnika nikako nemoze da pobedi ni jedan Srbin u bilo kom rijalitiju one zemlje koje imaju 300 ili 400 hiljada stanovnika pedlazem da se svi rijalitiji od granda,zvezdica,farme,parova prebace na te teritorije jer je ocigledno da nas Srbe to neinteresuje pa oni koji glasaju naj vise sigurno ce biti prezadovoljni kao i oni iz dijaspore. Ali ovi nece tamo jer znaju da ni jedan Srbin ne bi bio pozvan da ucestvuje, a ovako Srbi drze rejting a ovi uzimaju pare i plus nemaju nikakve troskove, milina.

Istina

pre 6 godina

Svaka cast na komentaru. Mada se plasim da ima i dosta nas Srba koji gledaju sve to. Ako glasas, glasaj za nase ljude a ne za ove Dalile koji u nasoj zemlji vredjaju nase ljude, a poznato je gde se dzihadisti obucavaju... Fali nam taj nacionalni identitet i ponos.

kimi

pre 6 godina

ma pusti čovječe priče o ministru.vi lepo napišite koji redak npr ...SENZACIJA!!!!...ZMAJ OD ŠIPOVA ULAZI NA FARMU......kad napišete da ZMAJ ulazi na farmu to opasno nervira MARIĆA....MARIĆ luduje zove bliske prijatelje da kontaktiraju ZMAJA da ga pokušaju odvratiti od te pomisli.za Marića je najveća briga dali će početi farma i da nedaj bože ZMAJ završi u njihovom taboru....samo mu spomenite ZMAJA i farmu gotov je nije mu dobro. izvanredna idea kako iznervirati čuvenog milomira marić

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija