• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

23.10.2017

18:05

I SLOBINA ŽENA IMA LJUBAVNIKA! Kija se BRZO SNAŠLA nakon PREVARE, a evo ko je njen NOVI DEČKO!

Rijaliti

I SLOBINA ŽENA IMA LJUBAVNIKA! Kija se BRZO SNAŠLA nakon PREVARE, a evo ko je njen NOVI DEČKO!

Podeli vest

Supruga Slobe Radanović, Kristina Kockar definitivno je odlučila da stavi tačku na brak sa pevačem i uradi isto što i on - prepusti se strastima sa drugim muškarcem

Naime, Kija nije nimalo gubila vreme, a kako pišu domaći mediji, ona je tri nedelje u vezi sa dečkom iz Budve Andrijom Lazovićem, sa kojim je bila pre punih 6 godina!             

Kako kaže izvor blizak, još uvek, zakonitoj ženi Slobe Radanovića, Kija i Andrija zbližili su se usled situacije o kojoj bruji cela nacija - Slobinoj javnoj prevari pred kamerama rijalitija.

ANABELA ZOVE POLICIJU! Posle sinoćnjeg SKANDALA Kija ZAPRETILA pevačici!

- Kija se, usled svega što joj se dogodilo, povukla u kuću i danima je bila baš loše. Istina je ono što je rekla njena majka, da je bila na lekovima i na infuzijama. Tih dana javio joj se nekadašnji dečko, sa kojim je bila pre Slobe, Andrija. Nakon dugih razgovora o svemu što se dogodilo, Andrija je odjednom došao u Zrenjanin. Kija je bila vrlo iznenađena i pristala je da se vidi sa njim - kazao je izvor blizak Kristini i dodao: 

- Na njegov nagovor, pošto je smatrao da će joj prijati da se skloni od svega što se dešava i od sramote koju je doživela, Kija je sa njim otišla u Crnu Goru gde se i desilo što se desilo. Njih dvoje su sada zajedno i Kija je i sama rekla da bez njega i podrške i snage koju joj je ulio, sigurno ne bi bila u dobrom stanju, i sigurno bi već napravila neku glupost.

SLOBINA ŠOKANTNA ISPOVEST! Otkrio bolne detalje iz burnog braka sa Kijom!

- Kija nije preljubnica i to znaju svi koji je poznaju. Ona je zbog posla stjuardese dugo živela i van Srbije, pa joj nikada nije palo na pamet da prevari Slobodana. Svaka žena će je sigurno razumeti, potpuno je normalno da u ovakvim situacijama sve emocije nestanu. To je ipak preveliko poniženje, i to javno - zaključuje sagovornik.

Inače, Andrija je vlasnik jednog kluba u Budvi, a Kijin muž Slobodan upućen je u to da je njegova zakonita supruga pre veze sa njim bila sa ovim momkom.

Pokušali smo da kontaktiramo Kristinu Konckar, ali ona nije želela da daje komentar povodom ovoga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija