• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

26.10.2017

08:27

(VIDEO) JELENA GOLUBOVIĆ ZAVRŠILA NA PODU, a ovaj zadrugar je kriv za to!

Rijaliti

(VIDEO) JELENA GOLUBOVIĆ ZAVRŠILA NA PODU, a ovaj zadrugar je kriv za to!

Podeli vest

Za vreme sinoćnje žurke, može se reći da je Filip Đukić bio najveseliji zadrugar. Dok su se svi sjajno provodili ovaj takmičar odlučio je da se još više zabavi

On je dohvatio Jelenu Golubović, što se od njega najmanje očekivalo, i počeo sa njom da igra.

- To Jeco, ljubavi - bio je samo jedan od komentara koji se čuo sa strane, od ostalih zadrugara. Međutim, njih dvoje previše su se zaneli i u trenutku nepažnje, završili na podu. 

Jelena je imala i poseban modni detalj, a to je kapa, koju je nosila sve vreme tokom žurke, dok nije počela da igra sa Filipom. Kada je ona pala na pod, tad je i kapa pala sa njene glave.

Printscreen TV Pink

 Đukiću se ovo valjanje po podu toliko svidelo, da je nekoliko minuta kasnije učinio isto, jer ga je pogodila pesma, ali ovoga puta sam je brisao prašinu, pošto je Jelena Golubović otišla od njega.

Inače, Filipa bije glas da je veliki zavodnik, kao i da nema problem da se skine pred kamerama i da ima seksualne odnose pred celim Balkanom. U to su ranijih godina mogli da se uvere gledaoci, kroz druge rijaliti formate.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija