• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

31.10.2017

18:57

(VIDEO) POLUDELI OD BESA: Pola zadrugara ŽESTOKO KAŽNJENO, nastala vriska i cika!

Rijaliti

(VIDEO) POLUDELI OD BESA: Pola zadrugara ŽESTOKO KAŽNJENO, nastala vriska i cika!

Podeli vest

Pismo Velikog šefa, koje je danas stiglo u Zadrugu, izazvalo je veliku svađu među učesnicima najgledanijeg rijalitija

- Zadrugari, doneli smo odluku da zbog kršenja jednog od osnovnih pravila života u Zadruzi, spavanja preko dana, nedeljnim honorarima budu kažnjeni Mina, Đekson, Sanja, Viktorija, Divna, Jelena, Luna, Sloba, Teodora i Anđelo. Veliki šef - pisalo je u pismu koje je pročitala Tanja Jovićević.

Mina je morala da kaže da se oseća loše već neko vreme i da je zbog toga spavala, a odmah nakon toga Luna i Sloba su se pobunili, tvrdeći da nisu oka sklopili i da su nepravedno kažnjeni.

- Za ove što su spavali boli me uvo. Spavali su i nek budu kažnjeni. Ja nisam spavala, imam traume baš zbog toga. Tresem se koliko mi se spava, nisam oka sklopila i ja sam kažnjena - bila je vidno besna Luna.

- Sve vreme smo pričali, ljudi - nadovezao se Sloba.

- Dosta mi je više fora, non-stop se sve na meni i Slobi slomi. Još sam pričala s Matorom da se plašim da zaspim da me ne kazne - objasnila je Luna.

(VIDEO) SHVATI KAKO STOJE STVARI I POVUCI SE! Luna pobesnela kada je Slobina žena nazvala WC DEVOJKOM!

Jelena se onda požalila da joj nije dobro, a zatim su se Luna, Sloba i Saška zakačili, dok se Teodora pobunila što Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov nisu kažnjenje, a stalno spavaju, pa su Džehverovićevu napali da je drukara, a onda su i ostali poskakali i svašta rekli jednu drugima.

(VIDEO) LUNA POLUDELA OD LJUBOMORE! Sloba se zaneo sa Jelenom Golubović!

U donjem snimku pogledajte kako je to izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija