• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

27.12.2017

21:58

ANA NIJE KURVA! Progovorio dečko atraktivne starlete iz Zadruge!

Rijaliti

ANA NIJE KURVA! Progovorio dečko atraktivne starlete iz Zadruge!

Podeli vest

Dečko učesnice Zadruge Ane Korać Filip Mijatov kaže da se njegova devojka ne bavi prostitucijom, ali priznaje da on finansira sve njene prohteve!

Bogati biznismen, koji 20 godina živi u Londonu, ističe da joj redovno kupuje skupu garderobu, obuću, tašne, plaća putovanja, a kada nije u Srbiji, šalje joj novac kako bi preživela.

- Garantujem da Ana nije prostitutka, jer da se kurva imala bi pare, a nema ni dinara. Znam svaki njen korak pre nego što je ušla u "Zadrugu". Pa ona me zove kada sam u Engleskoj i kaže mi: "E, aj mi pošalji 100 evra, nemam para". Konstantno je bez novca. Zato joj ja priuštim sve šta joj treba. Pre ulaska u rijaliti vodio sam je u Tursku da operiše nos, jagodice i da iscrta obrve kako bi bila lepa - kaže Filip.

Stalno žicka pare
Ana me zove kada sam u Engleskoj i kaže mi: "E, aj mi pošalji 100 evra, nemam para". Konstantno je bez novca

On ne krije da je inače galantan prema nežnijem polu i da uživa kada od njih napravi seks-bombe.
- Hoću da bude dobra pi*ka i da vozi skup auto, zato što mi je devojka i što je volim. Zato joj je moj "maserati" na raspolaganju kad god joj treba. Nisam ga prepisao na njeno ime, ali kao da je Anin. Čak stoji u njenoj garaži.

(VIDEO) ŽESTOK OBRAČUN U ZADRUZI! Mića ispljuvao Miljana: Ti si Anino pseto, a imaš ČETVORO DECE

Informer

Vraćam se u martu za Englesku, od Ane zavisi da li ću je povesti

Filip Mijatov ne planira da ostane u Srbiji, pa je rešio da se u martu vrati za Englesku, ali najverovatnije bez Ane Korać.
- Ja se sigurno vraćam, ne mogu ovde da živim. Oko mene se ovde u Srbiji stalno prave neki problemi, a i dosadno mi je. Ne znam da li ću i Anu povesti, videćemo kako će se odvijati stvari u rijalitiju. Za sada je sve pod kontrolom, ali ne znači da će biti do kraja tako.

Taj isti "maserati" pre tri meseca je pozajmio i Soraji Vučelić, kod koje je bio kada su ga nepoznati počinitelji zapalili. Filip kaže da ni sam ne zna zbog koga su to uradili: Soraje, Ane ili njega.
- Ne znam što su ga zapalili. Ja sam dao Ani, a ona ga je pozajmila Soraji, ali sam ga odmah popravio i opet dao Ani. Meni su i bombu stavljali ranije pod kola, digli su mi automobil u vazduh. Da znam ko je, taj bi bio u zatvoru. Pričali su i da sam kupio kradena kola, ali to nema veze s istinom. Možda ja ljudima izgledam opasno, ali nisam taj tip - kaže Mijatov i dodaje:
- Ne bavim se ja tim stvarima, imam ozbiljan posao u IT sektoru. Ono što ja radim je naučna fantastika za Srbiju. U Beograd dolazim s vremena na vreme i trošim pare, a zarađujem ih u Engleskoj.

(HOT VIDEO) NAJVEĆE GRUDI ZADRUGE KONAČNO - GOLE! Ani Korać ispale DVE BOMBE!

Možda se opali sa Janjušem
Filip ističe da redovno prati "Zadrugu" i da je i sam video da između njegove devojke i košarkaša Marka Janjuševića ima hemije.
- Primetio sam da sevaju varnice između njih dvoje. Nije mi svejedno, ali nisam preterano ljubomoran. Neću praviti scene čak i ako hoće da se opali sa njim. Ja tu ništa ne mogu, osim da raskinemo. Ne bih lomio noge Janjušu, nisam iz te priče, ja sam živeo 20 godina u Londonu, imam drugačiji ugao gledanja na te stvari. Nisam tipičan Balkanac - kaže Mijatov. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milance

pre 6 godina

Sta li ce devojka ovakvog bogatasa u rijilatiju?

Ja

pre 5 godina

Dal siromasni daca moze kurvicko priustiti100e barnedeljno tesko i njemu aleksandra placala Brooks pin malera.

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija