• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

07.08.2018

18:03

(FOTO) SLOBA POKAZAO NOVU DEVOJKU, a tek što se razveo od Kije!

Rijaliti

(FOTO) SLOBA POKAZAO NOVU DEVOJKU, a tek što se razveo od Kije!

Podeli vest

Najpoznatiji supružnici u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, danas su stavili tačku na svoju bračnu zajednicu

Oni su se jutros sastali u Osnovnom sudu u Zrenjaninu, a kako niko od njih dvoje nije imao primedbe, žalbe i posebne zahteve, predlog o sporazumnom razvodu, koji su nedavno predali, je usvojen, te su njih dvoje iz zgrade suda izašli kao slobodni ljudi.

Printscreen TV Pink

Smrknuta lica i tužni pogledi ukazivali su na to da ni Kiji ni Slobi nije lako, a oni su svoja osećanja i prve impresije nakon raskida podelili sa portalom Pink.rs. Njihove izjave privukle su ogromnu pažnju domaće javnosti, ali i Slobina nedavna objava na Instagramu.

On je, naime, sa svojim pratiocima podelio fotografiju suplementa koji koristi kada intenzivno trenira u teretani uz opasku:"Moja nova devojka".

printscreen instagram

Izgleda da su pevaču preko glave priče o njegovom emotivnom statusu, te je odlučio da se posveti treninzima, kako bi svoju liniju doveo do savršenstva i da mu je to trenutno jedina preokupacija u životu, pa i u ljubavnom smislu.

RAZVELI SE KIJA I SLOBA! Pevač POTVRDIO da više nisu u braku!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zora

pre 5 godina

I stacemo sad. Niti su prvi ni poslednji. Imacemo mira od njih dvone.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija