• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2018

09:28

KIJA POSVETILA PESMU SLOBI! Emotivno otpevala stihove koji otkrivaju koliko pati za bivšim mužem!

Rijaliti

KIJA POSVETILA PESMU SLOBI! Emotivno otpevala stihove koji otkrivaju koliko pati za bivšim mužem!

Podeli vest

Dugo se čekalo na Kijinu pesmu "Potpis" a na početku rijalitija "Zadruga" je premijerno predstavila

Pre nego što je pesmu predstavila publici, Kija je otkrila da je autobiografska, a kada čujete samo deo reči sve će vam biti jasno!

Njena i Slobina ljubav doživela je krah posle rijalitija "Zadruga" ali Kija tvrdi da se i dalje vole. Ako je suditi po rečima njene nove pesme, njena bol je prevelika.

Sačekaj da svane jutro pametnije, odigrajmo drugo poluvreme. Stojimo sad u redu za kraj... Poznajem te dobro, i kad ljubiš ujedaš, gde ti staneš nogom sram i tugu ostavljaš. Evo me pred tobom, stojim kao živi zid, branim ljubav jer u mene pucaš ti. Al' ja čuvam ovu bol jer to je potpis tvoj - deo je teksta koji je Kristina sa puno emocija otpevala.

(VIDEO) OVO JE KIJIN"POTPIS": Pogledajte spot za pesmu pobednice Zadruge 1




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 5 godina

Prvo razvod, pa pesma. Ko je ovde lud? Dokle će svako, ko želi da peva, a znamo za razne pomoći u tome, da radi nešto što ne treba? Dosta više uplitanja sveta u brakove,veze,samo zbog popularnosti. Rijaliti van rijalija. Niko tu nema svoj život.

Milenko

pre 5 godina

Ona voli smo sebe, slavu i novac. kakav Sloba i dalje se igra sa njim i folira sve zarad marketinga, da bi duže opstala...Ona je talog ženskog roda.Nju zanima samo nejgova lova... ništa drugo.. Žena je prolupala totalno...U Zadruzi ga je prozivala za ono što je ona radikl,još i gore stari, da bi sebe oprala to i dalje radi... Ko njoj više veruje, izgubila je ogroman broj fanova jer su konačno progledali..

RILE

pre 5 godina

počeo novi šou vama dvoma je istekao rok trajanja,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija