• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2018

15:09

(VIDEO) ON JE NOVI VOĐA! Stolić se opredelio za ovog zadrugara, a DA LI JE TO IZNENAĐENJE?!

Rijaliti

(VIDEO) ON JE NOVI VOĐA! Stolić se opredelio za ovog zadrugara, a DA LI JE TO IZNENAĐENJE?!

Podeli vest

Marko Stolić je sinoć izborom publike napustio najgledaniji rijaliti, a na odlasku je ostavio pismo u kome je imenovao ovonedeljnog vođu

- Dragi zadrugari, hvala vam na svemu. Drago mi je što smo se družili. Ispoštovaću ulogu statiste do kraja, gazda će biti Bora Santana - pročitao je odlazeći vođa Lepi Mića.

- Možda sam ovo očekivao, rekao je kada smo svirali jednom rekao je da bi mene stavio za vođu. prošle godine sam dao jednake budžete, a to niko nije umeo da ceni, pa neću to uraditi ove godine.Oni koji su radili dobiće veliki budžet, oni koji nisu dobiće male - rekao je novoizabrani vođa.

Stolićev izbor nije iznenadio zadrugare, s obzirom na to da su on i Bora bili dobri prijatelji koje je spojila ljubav prema muzici.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

(VIDEO) NAJE*AĆEŠ MORŽU RASPALI! Moskva urlala na Jelenu Golubović, a ona je ovako razoružala!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija