• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.12.2018

08:24

(VIDEO) NJIH TROJICA ĆE SE BORITI ZA OPSTANAK U ZADRUZI: Koga publika želi da zadrži u rijalitiju?

Rijaliti

(VIDEO) NJIH TROJICA ĆE SE BORITI ZA OPSTANAK U ZADRUZI: Koga publika želi da zadrži u rijalitiju?

Podeli vest

Voditelj Ognjen Amidžić posetio zadrugare u Beloj kući kako bi oni nominovali jednog od dvoje potrčaka

On je na samom početku saopštio da je Lazar Čolić Zola kažnjen nedeljnim honorarom zato što je spavao preko dana, što je strogo zabranjeno po pravilima Bele kuće, a onda su krenule nominacije. 

Ovonedeljni vođa Lepi Mića za svoje portrčke izabrao je Ljubu Pantović i Karađorđa Subotića te će zadrugari morati da izaberu jednog od njih koji će ići u izolaciju. Tokom večeri došlo je do nekoliko rasprava među ulesnicima, ali je Ognjen ipak uspevao da ih drži pod kontrolom. Nakon što su zadrugari glasali, odlukom većine u izolaciju ide Karađorđe Subotić, koji je tokom večeri izvređao svakoga ko ga je nominovao. 

- Većina ovde nema predstavu gde su došli, ovo je rijaliti Zadruga, ovo je televizija da svi pokažemo jednu lepu sliku narodu, a ne da se prikažemo kao fukare što je većina ljudi ovde. Hvala onima koji će glasati za mene - rekao je Karađorđe, između ostalog, dok je vređao bivšu suprugu Ljubu Pantović.

Nakon što je izabran nominovani potrčko, Ognjen je saopštio odluku publike koja je odlučila da ove nedelje nominuje Miku Vasića i Marko Petrušević Petrući, jer su imali isti broj glasova.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija