• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

15.12.2018

15:14

DRAMA U ZADRUZI! ALEKSANDRI SUBOTIĆ ODUZIMAJU DETE? Napušta rijaliti da spase ćerku?

Rijaliti

DRAMA U ZADRUZI! ALEKSANDRI SUBOTIĆ ODUZIMAJU DETE? Napušta rijaliti da spase ćerku?

Podeli vest

Aleksandra Subotić uskoro će morati da napusti rijaliti "Zadruga" kako bi rešila problem sa Centrom za socijalni rad u koji je ponovo stigla prijava zbog zanemarivanja njene maloletne ćerke Magdalene

Prema rečima osobe bliske starleti, nije poznato ko stoji iza svega ovoga, ali postoje određene indicije da je u to umešan Magdalenin otac Aleksandar Čabarkapa. Kada Subotićeva bude otišla na razgovor u socijalnu službu, moraće da dokaže da je njena mezimica dobro zbrinuta i da majka njenog dečka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, vodi računa o njoj na ispravan način, piše Kurir.

- U prijavi piše da je maloletna Magdalena već mesecima bez roditeljskog staranja, da je čuva osoba s kojom dete nije toliko blisko i da bi zbog toga mogla da ima posledica u razvoju. I pored toga što su zaposleni u centru upoznati sa time da je dete dobro zbrinuto, jer je Aleksandra o svemu na vreme obavestila nadležne, oni ipak moraju da postupe po prijavi. To znači da će Subotićeva morati da izađe iz "Zadruge" i da ode na razgovor kod njih. Koliko znam, Aleksandri iz produkcije još uvek nisu rekli šta je očekuje, pretpostavljam da će je o tome obavestiti naredne nedelje - kaže izvor za ovaj portal.

Foto: Printscreen You Tube

Subotićeva je, podsetimo, već dobijala ovakve prijave, za koje je optuživala majku Ljubu Pantović, ali s obzirom na to da je bodi-bilderka takođe u rijalitiju i da nema mogućnosti da kontaktira s Centrom za socijalni rad, sumnja sada pada na drugu osobu.

- Svi mi iz Aleksandrinog okruženja ubeđeni smo da iza ove prijave stoji Aleksandar Čabarkapa. Njemu je toliko krivo što njega ne žele u "Zadruzi", pa pokušava da naškodi Aleksandri i Davidu. On, naravno, uopšte ne brine o Magdaleni. Nijednom nije pozvao da pita kako je ona, to dete ga nimalo ne zanima iako je njegova ćerka. Aleksandar je samo koristi kao sredstvo da se obračuna sa Aleksandrom - tvrdi izvor.

Ista priča

Iz "Parova" izašla zbog ćerke

Dok je bila učesnica šeste sezone "Parova", Subotićeva je morala hitno da napusti taj rijaliti jer je postojala mogućnost da joj ćerka Magdalena bude oduzeta zbog zanemarivanja i neadekvatnog zbrinjavanja.

- Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustila da napusti vilu zato što ima problema sa Centrom za socijalni rad. Kao što je ovde i pominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad detetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi sa tim. Pustili smo je da to reši. Nadamo se da će sve biti dobro - saopštili su tada iz produkcije "Parova".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 5 godina

Centar je upravu...Dete odrasta bez roditelja, to ne moze vise nikad da se nadomesti i ostavlja trajne polsedice na razvoj licnosti, na razvoj sicijalne i emotivne inteligencije. Biti mama preko ekrana i slati poljubce je bolesno. Aleksandra je produkt odrastanja u poremecenim porodicnim licnostima, isfrustrirana, bez empatije, uziva da povredjuje ljude. Nema emotivnu kopcu sa detetom.....Greota za dete.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Srbija