• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

29.01.2019

12:51

(VIDEO) KAFANDŽIJKO, DVA RAZREDA OSNOVNE NEMAŠ! Uplakana Snežana vređala Zoricu, ova nasrnula na nju, obezbeđenje odmah reagovalo!

Rijaliti

(VIDEO) KAFANDŽIJKO, DVA RAZREDA OSNOVNE NEMAŠ! Uplakana Snežana vređala Zoricu, ova nasrnula na nju, obezbeđenje odmah reagovalo!

Podeli vest

Zorica Marković je u toku jučerašnjeg dana izabrana za novog vođu, a na njoj je bilo da donese odluku o tome ko će biti njen potrčko, a ko omiljeni zadrugar

Ona je pred svima izjavila da će u izolaciju otići Zlata Đurković i Snežana Ilić, što je sudiju to degradiralo i uvredilo. Ona je u toku noći plakala mislivši da je Zoricu neko nagovorio na ovaj potez, a onda je Markovićeva napravila haos kad se suočila sa njom.

Foto: printscreen RTV Pink

- Stavila si me ovde, ne osećam se dobro, hladno mi je! Meni ne možeš da mafijaš ovde! - branila se Snežana.

Foto: printscreen RTV Pink

- Šta hoćeš ti ovde, krmačo jedna?! Marš! Jeba*u joj mater ja, bre! Dokle ćeš da me vređaš i mlatiš?! Šta sam ti rekla ružno?! Ku*ac si moj sudija! Hoćeš da pričam o Kleopatri?! Degeneriku jedan! - rekla je Zorica.

Foto: printscreen RTV Pink

- Kafandžijko jedna, skloni mi se! Još me pljuješ! Ti imaš dva razreda osnovne škole, seljančuro jedna! Šta ti znaš o meni?! - rekla je Snežana.

Kako je izgledala ova žestoka rasprava, pogledajte detaljno u nastavku.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU! Ani i Davidu NEĆE BITI DOBRO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hhhh

pre 5 godina

Dajte im neko oruzje da se sto pre poubijaju , sve budale i nervni bolesnici

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija