• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

13.02.2019

07:43

(VIDEO) OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Miljana Kulić dobila još jednu priliku, evo zbog čega je vraćena u ZADRUGU 2!

Rijaliti

(VIDEO) OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Miljana Kulić dobila još jednu priliku, evo zbog čega je vraćena u ZADRUGU 2!

Podeli vest

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" pre žurke u utorak uveče bili su iznenađeni kada su na vratima Bele kuće ponovo ugledali Miljanu i Mariju Kulić. Čim je ušla u kuću, Miljana je odmah počela da grli i ljubi svog dečka Lazara Čolića Zolu, kom je rođendan

U utorak ujutro, stiglo je pismo Velikog šefa koji je zadrugare obavestio da su Marija i Miljana svojom odlukom napustile hiper-rijaliti program "Zadruga 2" i da će zbog toga morati da plate po 50.000 evra TV Pink.

Foto: Printscreen TV Pink

Kako saznajemo, ranije je produkcija "Zadruge 2" tražila od Miljane Kulić da se podvrgne hitnom stručnom pregledu zbog agresivnog ponašanja koje je ispoljavala proteklih dana. Miljana je to tada odbila i počela da ucenjuje produkciju, što je sa sobom povuklo diskvalifikaciju.

Foto: Printscreen TV Pink

Međutim, Miljana se sinoć javila i pristala na pregled samo da bi se vratila kod svog dečka Lazara Čolića Zole, koji je ceo dan neutešno grcao.

Foto: Printscreen TV Pink

Kako je nedelja ljubavi u toku, ona je dobila još jednu priliku, a Zola je svojim ponašanjem pokazao da su njegova osećanja prema Miljani ipak iskrena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora vukasinovic

pre 5 godina

Sr..e kroz gusto granje sto mi herceovke znamo reci.

Jaa pa jaaa

pre 5 godina

Ocita namjestaljka produkcije i big bossa....nisu vrijedne da se vrate...diskvalifikovane i vracene...sto baca na sumlju da je sve namjestanje kao i glasovi.....unistavaju imovine i vrijedzaju a nikad kaznjene...fuj

Boro

pre 5 godina

Dosada se produkcija prema kulicima par puta upisala sada je napravila onu vecu nuždu.Dali su za sve ucesnike ista pravila procenite sami.

Lenny

pre 5 godina

Cujjjj...onda vratite sve ...ova dva degenerika ,Zola i Miljana,ogavno...bolesno...onda vratite i Aleks,iTomovica i onog alkosa Luninog...sve laz...sve namjesteno zbog gledanosti...sa ovim jadnicima Mitrovic pun ko brod

nesko09

pre 5 godina

Ona je dete bolesna,a vi se igrate .Napravice zlo koje ce vas skupo kostati.Jeste li svesni sta radite?

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija