• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

13.02.2019

13:17

(VIDEO) BOLJE DA NISMO PAR! Velika svađa Matore i Sanje, PUKLA LJUBAV!

Rijaliti

(VIDEO) BOLJE DA NISMO PAR! Velika svađa Matore i Sanje, PUKLA LJUBAV!

Podeli vest

Noćas je zadrugare posetio di-džej Đuka i napravio im ludu žurku, ali kao i na svakoj žurki, između nekih zadrugaa dođe do razmirica!

Tokom večeri došlo je do svađe između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Sanji se nije svidelo ponašanje svoje devojke tokom provoda, zbog čega je odlučila da joj očita lekciju.

Sanja je primetila da se Matora previše opustila tokom žurke, pa je odmah počela da je kritikuje. Otišle su do kuće, gde je Sanja počela da plače zbog Matore u garderoberu.

Tom prilikom Sanja je otvorila Jovani dušu i rekla kako je zapravo pogađaju komentari drugih stanara na račun njihove veze. Matora je Sanji rekla da je od Drveta mudrosti tražila igračku i čokoladice jer je htela da je iznenadi za Dan zaljubljenih.

 - Loše se osećam i kada se loše osećam, ja ću da plačem. Pusti me da se isplačem. Bilo bi možda bolje da se nismo prijavili kao par. Mene ovo pogađa. Ja imam pravo da plačem! Jovana, mene ovo pogađa - pričala je Sanja kroz suze.

 - Nisam toliki retard! Neću da se kidaš zbog toga. Ti i ja smo u svemu uspele i sada ćemo. Da boli, boli i mene. Nema razloga da plačeš, sve živo smo izdržale ovde. Imaju pravo da rade šta hoće. Niko nam nije pomogao napolju, same smo sve -  tešila je Matora Sanju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anći

pre 5 godina

Žalosno je to što kroz ovaj zabavni program se protura nešto što nije normalno...Samo se pitam , koja će od njih"dvojice" ostati trudan , obzirom koliko se sexju u kupatilu? Sramno pa sramno....Ako imaju i malo stida , onda i trebaju da se zapitaju o svom odnosu kuda ih to ludilo vodi....

Anći

pre 5 godina

To je ono , što je Sanja u njoj našla nekog ko će da je zaštiti i poklanja ono što nije imala u detinstvu..Gde je matora iskoristila njenu nesigurnost i nestabilnost i uvela u njen svet...Savest je proradila kod Sanje gde je ova stalno vuče u svoju kolotečinu lezbejstva i nikako neda da se trgne iz toga Sanja....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija