• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

14.02.2019

08:32

(VIDEO) NE VIDIM BUDUĆNOST SA TOBOM! Zola više ne želi da bude sa Miljanom, ona mu rekla da će raditi test na trudnoću!

Rijaliti

(VIDEO) NE VIDIM BUDUĆNOST SA TOBOM! Zola više ne želi da bude sa Miljanom, ona mu rekla da će raditi test na trudnoću!

Podeli vest

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se juče žestoko posvađali prilikom proslave njegovog rođendana, a njihov sukob je kulminirao tokom emisije "Pitanja gledalaca". Njih dvoje su raskinuli veridbu, a između njih su pale i teške reči.

Kada su se strasti malo smirile, njih dvoje su se osamili u pabu gde su otvoreno razgovarali o svom odnosu. 

- Moraš da shvatiš da bih ja sve isto uradio. Ja tebe volim, shvati, ali ja ne vidim budućnost sa tobom. Ovde više ne želim sa tobom da budem, ne želim na silu da budem u vezi - rekao je Zola.

Foto: printscreen RTV Pink

- Evo, sve što želim sebi, želim i tebi. Radi, zaradi, svu sreću ti želim. Meni je sada ljubav potrebna, usamljena sam. Ja nisam nimalo glupa, tu si namerno radio stvari koje mi smetaju da bih te ja ostavila. Želela bih da se zaljubim, da uđe neko ko mi odgovara i da te prebolim. Verujem da si me iskoristio. Tvoj pečat koji si ostavio ovde je veza sa Miljanom. To što si mi radio iza leđa, to ljubav nije bila - kazala je ona. 

Foto: printscreen RTV Pink

Miljana je, nakon toga, otkrila da još sumnja na trudnoću i da će danas uraditi test, a Zola je insistirao da bude prisutan. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija