• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2019

14:07

STANIJA SAZNALA DA JE VLADIMIR JAVNO OSTAVIO! Onda se desio totalni obrt kada se on oglasio porukom!

Rijaliti

STANIJA SAZNALA DA JE VLADIMIR JAVNO OSTAVIO! Onda se desio totalni obrt kada se on oglasio porukom!

Podeli vest

Stanija Dobrojević sinoć je bila izuzetno uzbuđena kada je dobila telefonski poziv sa Vladimirom Tomovićem, međutim nije ni slutila da će samo nekoliko trenutaka kasnije čuti da je zapravo javno ostavljena

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović, koji su vezu otpočeli u "Zadruzi 2", sinoć su veoma kratko razgovarali putem video poziva, a nakon što joj je rekao da je voli Vladimir je starleti zamerio što je suviše bliska sa Banetom Čolakom i rekao joj da se skloni od njega. Poziv se nakon toga prekinuo, a Stanija je bila vidno iznervirana jer nije do kraja čula šta je Vladimir imao da joj kaže.

Usledila je emisija "Pitanja novinara", a tokom trajanja iste Stanija je obaveštena da je Tomović želeo da joj saopšti da njih dvoje više nisu zajedno, što je nju potpuno razbesnelo.

- Ako je neko razlog za naš raskid kao što je Bane Čolak, Pavle Jovanović ili Lepi Mića, onda ni ne treba da budemo u vezi. Neka mu bude široko polje. Moja veza sa Vladimirom je cirkusijada, ako je Bane razlog našeg raskida. On pokušava da manipuliše sa mnom, a ja mu to neću dozvoliti. Ucene kod mene ne prolaze - bila je besna Stanija.

Međutim, nakon toga je usledio potpuni obrt, budući da se Tomović oglasio na Instagramu. Naime, on tvrdi kako nije imao nameru da raskine sa Stanijom, već da je slagao produkciju da hoće da joj saopšti da je ostavlja, kako bi mu bilo omogućeno da se čuje sa njom.

- Zvao sam i rekao da ću reći da raskidamo da bi mi dali poziv i da bih rekao da je volim. Nisam dobio priliku da joj pošaljem poklon za Dan zaljubljenih, nisu joj pustili klip. Jedini način da je čujem je bila ova prevara. Osudite me sada svi. Slobodno. Neka to bude moj jedini greh. Greh jer je volim - naveo je Vladimir u svojoj objavi.

(VIDEO) TOMOVIĆ GORI OD LJUBOMORE ZBOG ČOLAKA! Vladimir zapretio Staniji, pa joj spomenuo ove sportiste

 

(VIDEO) SMRAD I G*VNO OD ČOVEKA! Stanija poludela kada je čula da je VLADIMIR OTKAČIO!

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubica

pre 5 godina

Nije bilo na Darku da Staniji ovo prenese. Novinari se često bruksju a o nepravilnom govoru da ne pričamo. Darko je u Kontraviziji rekao.. Igrala se SA lutkicama a novinarka jedne subote rekla.. Isto takodje. Toliko o stručnim novinarima

Dule

pre 5 godina

Станови, пријатељски савет је: клони се Црногораца.

Neko Iz Mase

pre 5 godina

Da li je dozvoljeno novinaru da laze? Ili je bolje pitanje da li novinari koji parte rijaliti programe ikad govore istinu?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija