• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

13.03.2019

14:50

(FOTO) ONI SU OBELEŽILI NAŠE RIJALITI PROGRAME, A EVO ŠTA DANAS RADE!

Rijaliti

(FOTO) ONI SU OBELEŽILI NAŠE RIJALITI PROGRAME, A EVO ŠTA DANAS RADE!

Podeli vest

Ovi učesnici su ostavili najveći utisak na publiku, neki su izgradili titule rijaliti igrača, dok su se drugi okrenuli na potpuno drugu stranu

Rijaliti programi odavno su među najgledanijim u našoj zemlji, a pred očima nam je prošla plejada likova koji su se proslavili upravo na ovakvim projektima. Da se ne lažemo, osim slave zgrnuli su i neku kintu. Neki od učesnika prvih rijalitija uspeli su da izgrade karijeru po izlasku, dok su drugi pali u zaborav.

Prisetimo se nekih koji su, svako na svoj način, ostavili najveći pečat:

1. Miroslav Miki Đuručić: Veliki Brat (2006); nakon učestvovanja u prvoj sezoni Velikog Brata na našim prostorima, Miki je odlučio da svoj život posveti ovakvim programima, pa je nastavio da učestvuje u rijalitijima koji su sledili, a treutno se nalazi u jednom od najpraćenijih


2. Marko Miljković: Veliki Brat (2006); pored Mikija, učesnik prvog Velikog Brata bio je i Marko, koji je tada postao poznat po aferi grejanja bazena pomoću šerpe, nakon čega se nije pojavljivao u medijima, sve dok nije ušao u Zadrugu 1, a trenutno možemo da ga pratimo i u Zadruzi 2, gde je u emotivnoj vezi sa Lunom Đogani


3. Ajs Nigrutin i Skaj Vikler: Veliki Brat (2008); ova dva člana rep grupe "Bad Copy" učestvovala su u drugoj sezoni VIP Velikog Brata, gde su ostaviti jak utisak svojom otvorenošću i šalom. Bili su miljenici publike, a po izlasku iz rijalitija nismo mogli da ih viđamo u drugim. Danas se obojica i dalje bave muzikom, iako su se malo pomerili od rep scene.


4. Karlo Zagorac: Veliki Brat (2009); Karlo je učesnik treće sezone Velikog Brata i postao je interesantan publici kada je već prve večeri po ulasku uplovio u emotivnu vezu sa učesnicom Violetom Ralevom. Nismo posle mogli da ga viđamo po rijaliti programima, a danas je Karlo uspešan berberin. 


5. Ena Popov: Veliki Brat (2006, 2010); Ena je učesnica prve sezone Velikog Brata koja je poznata po emotivnoj vezi s Markom Miljkovićem, nakon čega im je zajedno ponuđeno mesto voditelja Zvezda Granda. Nakon raskida, Ena se posvećuje sebi, nastavlja da se bavi voditeljstvom, snima par pesama i vraća se u VIP Velikog Brata 2010. godine. Danas, Ena je u srećnom braku i ima ćerkicu.

6. Jelena Golubović: Farma, Parovi, Zadruga; jedna od najkontraverznijih učesnica rijaliti programa je i Jelena koja je po zanimanju glumica. Ona je jedan od rijaliti igrača koji se iznova i iznova vraća u ovakve programe. Trenutno nije u rijalitiju, a poslednji u kom je učestvovala bio je Zadruga.


7. Vesna Vukelić Vendi: Farma, Veliki Brat; pored Jelene Golubović, Vendi važi za osobu koja inicira konflikte, pa je zbog toga ostavljala veliki utisak svojim učešćem u rijaliti programima. Po zanimanju je pevačica, dugo nismo mogli da je vidimo u nekom rijaliti programu, a karijera joj trenutno stagnira.


8. Miloš Bojanić: Farma, Dvor; pevač folk muzike Miloš Bojanić, takođe se šetao kroz rijalitije gde je bio poznat po konfliktima koje je imao sa većinom učesnika. Danas tvrdi da ni za kakve pare više ne bi ušao u rijaliti i da je to za njega prošlost.


9. Maja Nikolić: Farma, Dvor, Veliki Brat; pevačica Maja, takođe bila učesnik različitih rijalitija u kojima je ostala upamćena kao neko ko nema dlake na jeziku i ko je sklon sukobima. Već neko vreme ne možemo da je vidimo u istim programima, jer se, kako kaže, posvetila svojoj karijeri, a prošle godine učestvovala je na Beoviziji sa pesmom "Zemlja čuda"


10. Zorica Marković Keva: Veliki Brat, Farma; Zorica je postala poznata učešćem u Velikom Bratu 2015. godine, gde je istakla svojom sklonošću ka konfliktima, nakon čega je ušla u Farmu 2016. godine, gde ništa manje nije bila glasna. Po završetku rijalitija nismo mogli da je viđamo u drugim koji su usledili, jer se Zorica vratila domaćinstvu, što ne znači da možda nećemo imati prilike da je gledamo u jednom od narednih.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija