• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

15.03.2019

13:01

(VIDEO) SLOBA IPAK NIJE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV? Luna javno priznala: SVIĐAO MI SE, BILA SAM SA GASTOZOM!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA IPAK NIJE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV? Luna javno priznala: SVIĐAO MI SE, BILA SAM SA GASTOZOM!

Podeli vest

Mlada blogerka Luna Đogani privukla je veliku pažnju javnosti kada je u prethodnoj sezoni Zadruge 1 uplovila u ljubavnu romansu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem

Iako su tokom svog boravka branili svoju ljubav, ona je doživela krah kada se u Belu kuću pojavila njegova, tada još uvek zakonita supruga Kristina Kockar, a do poslednjeg dana takmičenja javnost je bila u iščekivanju sa kim će Radanović napustiti najgledaniji rijaliti i sa kojom će od njih dve opstati.

Iako je poznato da je Đoganijeva nakon napuštanja Zadruge često isticala da je iz njihove veze izašla kao izigrana osoba te da je ovoj Pinkovoj zvezdi služila samo kao paravan za dalji napredak i karijeru, dogodilo se nešto što je u javnosti odjeknulo kao bomba.

Naime, kako je Luna isticala da posle raskida sa Slobom nije bila spremna za nove ljubavne početke, isplivala je i informacija da je odmah započela ljubavnu vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, iako je pre toga tvrdila da su samo prijatelji.

Ona je u jednom razgovoru sa Sanjom Stanković, a koji se dogodio samo pre nekoliko dana priznala da je to ipak istina, gde mu je tada poručila i da ga voli. Međutim, ona je u toku večerašnje emisije ,,Gledanje klipova" izrevoltirana otkrila pred svima ono što su svi dugo čekali.

- Sviđao mi se Gastoz, bila sam sa njim, da! - priznala je Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 5 godina

Luna je posle Slobe bila sa Gastozom i jos nekoliko muskarca na letovanjima u Grckoj i Abu Dabiju. A u Zadruzi glumila da pati za Slobom. Sada glumi ljubav prema Marku pa ce opet da pati za Slobom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija