• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

20.03.2019

23:41

STANIJA BEZ MILOSTI OPLELA PO KOLEGINICAMA: Soraja podvodi Anu Korać, PRONALAZI JOJ MUŠTERIJE ZA SEKS!

Rijaliti

STANIJA BEZ MILOSTI OPLELA PO KOLEGINICAMA: Soraja podvodi Anu Korać, PRONALAZI JOJ MUŠTERIJE ZA SEKS!

Podeli vest

Stanija Dobrojević tvrdi da se Ana Korać bavi prostitucijom, a da je muškarcima podvodi njena najbolja drugarica Soraja Vučelić! Starleta iz Rume ponovo je u "Zadruzi" optužila svoju koleginicu iz Ivanjice da prodaje telo za novac, a da joj klijente nalazi upravo Vučelićeva

Lažni modeling

- Anu godinama podvodi najbolja drugarica Soraja. Ona joj je madam, to svi znaju. Ups, izvinite, one se bave modelingom - peckala je Dobrojevićeva, zbog čega se Koraćeva vidno iznervirala.

Ana je odmah najavila da će potražiti pravdu na sudu:

- Tužiću sve koji govore da se bavim prostitucijom. Jedva čekam da se nađem sa Stanijom na sudu, gde će morati da dokaže to što priča - rekla je devojka Davida Dragojevića i dodala:

- Za razliku od nje, ja imam dokaze da se Stanija bavi prostitucijom. Soraju ne treba da pominje, ona je fina i kulturna osoba.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Ana Korać

Stanija: Ana, tvoju madam sam dobila na sudu

Stanija je Ani nabila na nos da je na sudu dobila Soraju, koja je pričala da je Dobrojevićeva oralno zadovoljavala njenog druga Matiju Jelinovića u toaletu jednog noćnog kluba.

- Mene je već tvoja najbolja drugarica i madam tužila, pa sam je dobila na sudu. Tako ću i tebe - rekla je Stanija Ani.

 

Dobrojevićeva se na to nasmejala, pa nastavila da provocira:

(VIDEO) TI DEČKO NEMAŠ MU*A! Stanija odmah udarila na Davida, ON NIJE ZNAO KAKO DA SE OPRAVDA!

- Ćuti ti iz Ivanjice što nosiš "roleks" i voziš automobil od 10.000 evra. Kako si to zaradila, možda lažnim modelingom? Žao mi je što sam zbog svojih golih fotki postala paravan za devojke koje se stvarno bave prostitucijom. One se vade da se kao i ja samo slikaju provokativno. Za 20-30 godina će izaći na videlo da se ja nikada nisam time bavila, a da one jesu. Ne postoji niko ko može da kaže da sam s njim imala seks za pare.

Foto: printscreen

 

Ana će šutnuti Davida

Stanija se osvrnula i na vezu Ane i Davida Dragojevića, pa je rekla da njih dvoje neće opstati, jer će se Koraćeva vratiti svom zanatu.

- Ana nije verna nikome na ovom svetu, osim poslu kojim se bavi i svojoj najboljoj drugarici Soraji. Nema ništa od njih dvoje. David će to ubrzo shvatiti. Pa ona nije bila verna ni svojoj drugarici Kiji Kockar, sa čijim mužem Slobodanom Radanovićem je spavala. I nju je izdala - rekla je Dobrojevićeva.

Drugarica madam

Stanijina najbolja prijateljica i portparolka Tamara Radoman kaže da je pobednica "Farme 6" konačno iznela istinu o ženama koje imaju seks za pare, a kriju se iza izmišljenih profesija.

Foto: Public

Soraja

- Svi znaju čime se bave Ana i njena najbolja drugarica madam. Svaka čast Staniji što je to napokon rekla. Miki Đuričić sada brani Koraćevu, a prošle godine ju je i sam nazivao prostitutkom - kaže Tamara i dodaje:

- Ana će dobiti tužbu zato što je zapretila da Stanija posle "Zadruge" neće stići ni do Rume.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

To se zove nelojalna konkurencija.U normalnim drzavama policija bi dosla sa nalogom za hapsenje i privela sve aktere koliko mi je poznato prostitucija je zakonom zabranjena. P.S. I jos me zanima to da li ce novi zakon o porijeklu imovine vaziti i za ove nase ,starlete,

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17