• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

11.04.2019

23:34

VOLIMO SANJU I ANU IAKO SU KURVE! Matora i David potvrdili da su im devojke u "katalogu"

Rijaliti

VOLIMO SANJU I ANU IAKO SU KURVE! Matora i David potvrdili da su im devojke u "katalogu"

Podeli vest

Jovana Tomić i David Dragojević podržali svoje izabranice koje ostali učesnici "Zadruge" optužuju da su radile za uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića

Jovana Tomić Matora i David Dragojević poručuju da vole svoje devojke Sanju Stanković i Anu Korać iako su prostitutke! Otkad je uhapšen najveći makro na Balkanu Mihajlo Maksimović, učesnici "Zadruge" ne prestaju da se raspravljaju koje su starlete radile za njega.

S najvećim optužbama suočene su Sanja i Ana, čiji su emotivni partneri Matora i David tokom burnih svađa indirektno potvrdili da njihove devojke prodaju svoje telo!
- Pa šta ako je Sanja prostitutka! Šta imaš od toga što to javno govoriš? Šta misliš, kako se njena majka sada oseća. Ja ću ostati sa Sanjom! - odbrusila je Matora Staniji Dobrojević, koja je za Stankovićevu rekla da je "sto posto prostitutka" i da radi za uhapšenog Mihajla:
- Sve to mogu da dokažem na sudu, imam dokaze!

U košu sa Rijanom

Sanja je grcala u suzama, a Matora ju je tešila upoređujući je sa svetski poznatim ženama za koje se pričalo da se bave najstarijim zanatom!
- Mnoge moćne žene su bile prostitutke, pa su uspele u životu. Eto, na primer, Merilin Monro. Za nju su svi pričali da je kurva, podvodili su je čak i predsedniku. I za Rijanu se isto to pričalo, a ona se izdigla od svega - pokušala je Tomićeva da smiri uplakanu Sanju.

ANU, SANJU I MINU VODE IZ 'ZADRUGE' U POLICIJU! Starlete idu na saslušanje zbog afere "elitna prostitucija"

Foto: Aleksandar Cile Jovanović

U haos se umešala i Aleksandra Subotić, koja tvrdi da je svojim očima videla Stankovićevu kako dobija pare za seksualne usluge.
- Bila sam na žurci kada je oženjeni fudbaler, i to veoma poznat, platio Sanju i odveo je kući - tvrdi Subotićeva.

Na tapetu

Odmah nakon Sanje na tapetu je bila Ana Korać, koju su takođe povezivali sa uhapšenim makroom. David je pobesneo kad je čuo Stanijine optužbe.
- Napadaš Anu za prostituciju, a istim poslom se i ti baviš! I da je tako, ja sam nju prihvatio. Biću sa njom bez obzira na sve - odbrusio je Dragojević.

(VIDEO) KOŠTAŠ 200 DO 300 EVRA! Miki Đuričić OPLEO po Ani Korać, pa rekao kolika joj je TARIFA!

Stanija: Sanja i Soraja su sa Madam Željkom

Foto: printscreen

 

Tokom svađe Stanija je sve vreme napadala Sanju zato što je bliska sa njenom najvećom suparnicom Sorajom Vučelić!
- Ušla sam u sukob sa Sanjom jer se druži sa Sorajom, koja je tvrdila da sam pušila njenom drugu Matiji i koja je sve ubeđivala da me podvodi neka Madam Željka. A upravo se ona družila sa tom Željkom - rekla je Stanija Matoroj, kojoj je tad pala klapna na oči:
- Nije fer da zbog Soraje napadaš Sanju! Soraja je prepička, ljubomorna si na nju! Ja sam je muvala. I muvala bih je opet da nisam sa Sanjom!

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija