• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

12.04.2019

19:50

(VIDEO) BRENDON PRIZNAO ŠTA OSEĆA PREMA MARKU MILJKOVIĆU! Lunina reakcija će vas iznenaditi!

Rijaliti

(VIDEO) BRENDON PRIZNAO ŠTA OSEĆA PREMA MARKU MILJKOVIĆU! Lunina reakcija će vas iznenaditi!

Podeli vest

Branislav Radonić Brendon došao je na red da izabere jednog od dva potrčka tokom današnjih nominacija. Stanija Dobrojević i Marko Miljković, ovonedeljni potrčci, bili su poprilično izjednačeni što se tiče glasova. Međutim, šou program napravio je Brendon kada je ustao da nekoga nominuje

Kako je već poznato, pre samo nekoliko dana Luna Đogani imala je veliki problem, jer je primetila da njen dečko, Marko provodi sve više vremena sa Radonićem. Iako su bili samo na korak do ljubavnog kraha zbog šoumena, Branislav je ustao i ponovo isprovocirao blogerku.

- Meni je Marko najbolji drug, ja podržavam vezu Marka i Lune. Najviše volim kada se njih dvoje svađaju zbog mene. Ja volim da pijem kafu sa Markom od ponedeljka do nedelje. Takođe izuzetno volim kad se Luna ljuti zbog toga, onda se ja zabavljam i smejem se. Ali mislim da je Marko pravi muškarac za nju. Mislim da njegov mentalni sklop odgovara njenom. Ja razumem Marka, jer sam ja imao jednu devojku koja je bila histerična i nervozna - ispričao je Brendon.

(VIDEO) PRIČAJ KAO MUŠKARAC, NE KAO DEVOJČICA! Koraćeva OČITALA lekciju Davidu, pa mu rekla da je GUŠI LAŽIMA!

 

Luna nije imala komentar, već se sve vreme smeškala tokom Brendonovog detaljnog izlaganja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija