• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

21.04.2019

18:53

(ŠOK FOTKE) SANJA PUKLA 20.000 EVRA DA POSTANE BARBIKA!  Pre "Zadruge" bila potpuno neprepoznatljiva

Rijaliti

(ŠOK FOTKE) SANJA PUKLA 20.000 EVRA DA POSTANE BARBIKA! Pre "Zadruge" bila potpuno neprepoznatljiva

Podeli vest

Starleta Sanja Stanković, koja je navodno zbog prostitucije hapšena sa makroom Mihajlom Maksimovićem, u poslednjih pet godina povećala grudi, usne i jagodice, smanjila nos, podigla kapke...

Zvezda "Zadruge" Sanja Stanković je potrošila 20.000 evra na plastične operacije, saznaje Informer! Starleta koja je navodno zbog prostitucije bila uhapšena sa makroom Mihajlom Maksimovićem, u proteklih pet godina podvrgla se brojnim hirurškim intervencijama da bi ličila na Barbiku!

Sanja je pre rijalitija potpuno promenila izgled - povećala je grudi, usne i jagodice, a smanjila nos, što pokazuju njene fotke nastale pre ovih operacija.

Botoks na čelo

- Sanja je oduvek želela da izgleda kao lutka Barbika - da ima bujne grudi, tanak struk, dugu plavu kosu, pune usne... Ona je odmah posle punoletstva u Istanbulu povećala grudi, ali je te silikone zamenila većim pred ulazak u "Zadrugu", a tada je i uvećala usne. Za te intervencije iskeširala je oko 10.000 evra, jer je išla kod najboljeg svetskog plastičara Turčina Selkuka Jazana, i to po preporuci drugarice Ane Korać, koja koristi njegove usluge - otkriva dobro obavešten izvor za Informer.

Samozadovoljavala se dok Matora spava

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Sanja se u "Zadruzi" samozadovoljavala u krevetu dok je njena devojka Jovana Tomić Matora spavala pored nje!

- Bilo mi je dosadno, ona je spavala i ja sam to morala da radim - objasnila je Stankovićeva kada je u "Zadruzi" pušten snimak na kome se vidi kako se pipa po intimnim delovima tela.
Matora se iznervirala kad je to videla:
- To je za mene prevara! Ljuta sam! Ja kad hoću da imam seks, želim ga sa osobom sa kojom sam u vezi. Sanja mi je te noći tražila da se "prstenujemo" kad legnemo, ali se meni spavalo.

Starleta, za koju mediji tvrde da je umešana u aferu "Elitna prostitucija", nekoliko puta se vraćala kod ovog hirurga, a neke intervencije je radila i u Srbiji.
- Sanja je smanjila nos i povećala jagodice, a zatim je i podigla kapke. Pred ulazak u drugu sezonu "Zadruge" je stavila botoks na čelo, istetovirala je obrve i nadogradila trepavice. Za sve ovo je pukla još 10.000 evra - ističe naš sagovornik.

Tvrdi da je prirodna

Zanimljivo je da Stankovićeva ne priznaje da je puna plastike, već tvrdi da je potpuno prirodna.
- Nikada nisam bila kod plastičnog hirurga. Sve na meni je prirodno. Nisam smanjivala nos, niti sam povećavala grudi i usne. Jedino sam nadogradila kosu i nokte. Da sam nešto radila, ne bih krila - kaže Sanja.

(HIT FOTO) ŠOKOVI! Ovako su naše najpoznatije pevačice, starlete i manekenke izgledale pre TONE PLASTIČNIH OPERACIJA! ZGRANUĆETE SE

NE LIČE NA SEBE

Ana pokazala nove grudi

Foto: Informer DN

Ana Korać je uvećala grudi i guzu, sredila jagodice i smanjila nos. Starleta iz Ivanjice napravila je takozvane mačkaste oči i za to iskeširala čak 3.000 evra. Ana je priznala da je bujno poprsje platila 10.000 evra, pa ga zato rado pokazuje pred kamerama "Zadruge".


Stanija bila ravna

Foto: Informer DN

Stanija Dobrojević se prepustila rukama plastičnog hirurga jer je imala male grudi i guzu, tanke usne i veliki nos. Ona je većinu operacija uradila u Americi, a zanimljivo je da je najviše novca dala za nove zube - čak 11.000 evra. Ona se rešila i podočnjaka, a u lice je ubrizgala i botoks.


Aleksandra, jesi li to ti?!

Foto: Informer DN

Aleksandra Subotić je operisala nos, povećala usne i ugradila ogromne implantate u grudi, pa može da se pohvali najvećim poprsjem u "Zadruzi". Ona ne voli da priča šta je radila na sebi, ali priznaje da su joj fanovi iskeširali 3.000 evra za silikone u grudima.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija