• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.04.2019

10:04

(NECENZURISANI SNIMAK) DAJ DA UBIJEMO KURVU! MIKI POTPUNO PODIVLJAO! Evo šta se desilo pre nego što je udario Aleksandru!

Rijaliti

(NECENZURISANI SNIMAK) DAJ DA UBIJEMO KURVU! MIKI POTPUNO PODIVLJAO! Evo šta se desilo pre nego što je udario Aleksandru!

Podeli vest

Miki Đuričić je tokom sinoćnjeg programa udario Aleksandru Subotić u glavu, šakom u kojoj je držao šešir

Do ovog udarca došlo je posle žestoke svađe vezane za Minu Vrbaški i njeno priznanje o bavljenju prostitucijom. Mina je otpočela razgovor objasnivši da se oseća jako loše zato što producija dopušta diskvalifikovanim takmičarima da se vrate u rijaliti.

- Pun mi je k*rac više! Ja ovde boravim osam meseci, a onda se neko vrati, ko je diskvalifikovan. Ulazi sa nekim informacijama spolja. Ovde je sve dozvoljeno. Neko može da dođe ovde da nam piša po glavi.

Posle njenog izlaganja, ustala je Miljana Kulić, koja se očito osetila prozvanom, i rekla da se Mina Vrbaški plaši da izađe u spoljni svet, nakon priznanja da se bavila prostitucijom, iako su to svi već u "Zadruzi 1" znali.

- Evo, ona uđe i p*piša se po svima nama - vikala je Mina, i počela je okrutna prepirka na temu prostitucije.

(VIDEO) DISKVALIFIKACIJA ZA MIKIJA?! Udario Aleks u glavu i pljunuo je, jedva ga zaustavili da ne napravi veći haos!

Mina je priznala da joj je krivo što je u rijalitiju ispričala da se bavila najstarijim zanatom, kao da joj je žao i zato što se time uopšte i bavila. Jedni zadrugari su je osuđivali, govreći da je htela da se predstavi kao žrtva i da je mogla da se bavi nekim poštenijim poslom da bi došla do novca, dok su drugi isticali da nije u redu da osuđuju mladu Minu, umesto da joj pruže podršku.

Miki Đuričić je pobesneo, i počeo da viče najpre na Maju Marinković, tvrdeći da ona nema prava da morališe i osuđuje Minu, a uskoro je usledio i okršaj sa Aleksandrom Subotić.

- Marš g*vno bezobrazno! Reci joj Karađorđe da je g*vno! J*bem ti ja... - vikao je Miki.

- Marš bre! Marš! Neću da ćutim! Marš! Ko se bre pokajao, koga vi zaj*bavate! - govorila je Aleksandra, a Miki je najbolje opisao kako se oseća kada je ironično rekao da Minu treba ubiti.

- Daj da ubijemo k*rvu, dođi da te Mina ubijemo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaydzon

pre 4 godine

Ko je Miki da se s*** po gledaocima?! Ko je Miki,pa da moze da jede dok je emisija uzivo,a druge takmiare ce da kaznjavate?! Ko je Miki,pa da ni Milan,a ni TV Pink ne smeju da ga kazne,posalju u "zatvor",dok ga napad ne prodje? Ko su i Miki i Suzana?! Nisam pristrasna,obozavam Milana kad ih reseta pitanjima,kao da ih ja postavljam,ali,ovo,prosle noci,prevazilazi sve mere... vidi se da Miki moze da preti,da sedi u fotelji,a Staniju recimo,omalovazite...Miki je sujetan,svestan da ce Aleksandrina iskrenost da ga presisa kad se budu nagrade osvajale... Mikiju skrenite paznju da se izvini gledaocima,a i sankcionisite mesecnim honorarom same pretnje da ce on nekome nesto da napravi,tipa:batine...Olos!!! Tv Pink,ne vredjajte nam inteligenciju preko Mikija!!!

Kaydzon

pre 4 godine

A kad dodje dan da mlati teta Suzi,e,to ce biti realiti za anale!!! hahahahahhahaha...

diskretna kurva

pre 4 godine

vaaaauuuuu prava tema, pravi novinarski domet kakav portal, takvi likovi NOVINARI INFORMERA, jel vam neugodno navečer u kafani reći gde radite i ko vas plaća?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija