• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Happy

29.04.2019

18:46

SEKS ISPOD POKRIVAČA! Dina Galorini trudna sa Mladenom Vuletićem?! Stiže još jedna rijaliti beba

Rijaliti

SEKS ISPOD POKRIVAČA! Dina Galorini trudna sa Mladenom Vuletićem?! Stiže još jedna rijaliti beba

Podeli vest

Dina Galorini trenutno prolazi kroz jako težak period, s obzitom da se juče javio njen brat i brutalno je isprozivao

Nakon što je Mladen Vuletić otkrio da je Dina trudna, želeli smo da čujemo i njenu stranu priče. Naime, Dina je bila u šoku kada je to saznala, i odmah ga demantovala. 

(FOTO 18+) VRELA AKCIJA MILIJANE I POŽGAJA U TAJNOJ SOBI! Rašila je noge, opkoračila ga, on je oberučke uhvatio za guzove!

- Mogu priznati da je Mladen dobar glumac, on i ja nismo imali intimne odnose. On je mene samo učio kako treba da se ponašam da bih napolju zavrtela priču, i predložio da napravio neku vrstu igre... - bila je iskrena Dina.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Mladen je izjavio kako sumnja da je Dina trudna. 

- Zaljubljen sam u Ilijanu, a trenutno imam jedan problem. Dina je možda trudna... Možda postanem otac - počeo je razgovor Mladen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dubrovnik

pre 4 godine

Mila majko, sto ce ti to i to sa besprizornicom, kojom je i za prvo dijete sudski oduzeto "materinstvo..." Kuku lele...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija