• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

20.05.2019

20:04

(FOTO/VIDEO) MILJANA RAZOČARANA U ZOLU: On je probudio u meni nešto najmračnije, postala sam nasilna, ja nisam znala da to imam u sebi

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) MILJANA RAZOČARANA U ZOLU: On je probudio u meni nešto najmračnije, postala sam nasilna, ja nisam znala da to imam u sebi

Podeli vest

Miljana Kulić, koja je raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom, nikako da preboli bivšeg verenka, a ni da oprosti sebi zbog žrtve koju je dala

Naime, ona se požalila Bori Santani da je ona bila ta koja je vukla njihovu ljubav.

- Za svakim momkom sam plakala, ovo kao da nije ni bilo. Kad je on mogao da bude 'ladovina... Kad je Lepi Mića mogao sve ono da izgovori, da on posle toga postavi pitanje Lepom Mići, od samog početka su moji neprijatelji bili njegovi prijatelji. Iskoristio me je, ja sam platila tu pesmu. Ja sam mu verovala, mislila da ima nade za njega. Izvukao je ono najgore iz mene - žalila se Miljana Bori.

- On je nešto najmračnije probudio u meni, postala sam nasilna, ja nisam znala da to imam u sebi. Onu šolju što sam bacila, nisam nikoga htela da pogodim - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen You Tube

Miljana je ispričala Bori kako je izgledala njena veza sa Zolom.

- Sve sam mu pare dala, trošio je šezdeset hiljda dnevno na tikete i klađenje. Ja raspremala, kuvala, spremala mu, a on ustaje u šest popodne - dodala je Miljana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija