• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

01.06.2019

12:38

(VIDEO) VELIKI ŠEF SE RAZBESNEO! Posle Miljanine diskvalifikacije i Marija izbačena, a evo gde je mali Željko!

Rijaliti

(VIDEO) VELIKI ŠEF SE RAZBESNEO! Posle Miljanine diskvalifikacije i Marija izbačena, a evo gde je mali Željko!

Podeli vest

Miljana Kulić je diksvalifikovana iz rijalitija zbog agresivnog ponašanje i prebijanja Jovane Tomić Matore. Međutim, Veliki šef nije bio nežan ni prema njenoj mami Mariji, ali ni prema sinu Željku

Odluka Velikog šefa je da i ostatak Miljanine porodice napusti rijaliti. Marija je spakovala stvari i izašla dok je dadilja odvela dete.

Po izrazu Marijinog lica može se primetiti da je ova odluka, ali i postupak njene ćerke i te kako brinu. 

Ona se nije pozdravila sa ostalim takmičarima, samo je bez reči izašla sa imanja, a šta će dalje biti i kakve kazne Kulićevi moraju platiti, ostaje da vidimo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mikabg

pre 4 godine

Molim produkcju da od ovovg nesrećnog događaja sankcionišu sva nasilja i jednom za uvek Miljanu i njoj slične osobe više ne uvode u rijaliti!

Boro

pre 4 godine

Nema od toga nista.Svi se secamo kako je miljana uporno pozdravljala veliku gazdaricu ovo kulica za sedam dana

MS

pre 4 godine

Ovo je na selekciji trebalo eliminisati zbog zdravstvenih problema, ovakve osobe ne mogu kontrolisati svoje emocije i sva je sreća što neko nije i teže stradao. Što se tiče Marije njoj je teško da se nosi sa tim problemom a nema druge, dete joj je a uz sve to tu je i nedužni unuk. Nadam se da će produkcija izvući pouku iz ovog slučaja kod nekih narednih odabira učesnika i naći neke učesnike koji mogu biti uzor svima a ne ove samozvane "poznate" sa nekim čudnim zanimanjima iza kojih se često krije sve i svašta pa i najstariji zanat.

zoran miljkovic

pre 4 godine

МОРАМО БИТИ РЕАЛНИ,ЈА ТО НЕ ГЛЕДАМ,АЛИ СА СНИМКА СЕ ВИДИ ДА ЈЕ ОВА У ПАНТАЛОНАМА ТОЛИКО ПРОВОЦИРА,НАЗИВАЈУЋИ ЈЕ КУРВОМ И ПОЗИВАЈУЋИ ЈЕ ДА ЈЕ УДАРИ,ПА ЧАК ЈЕ УДАРИЛА ПО ДУПЕТУ МИЉАНУ ПРВА,МОРА ДА СНОСИ КОСЕКВЕНЦЕ ЗА ТАКВО ПОНАШАЊЕ,УДАРАЦ ЈЕ ФИЗИЧКИ КОНТАКТ, ОБАДВЕ НАПОЉЕ.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija