• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

12.06.2019

21:05

MIKI ZAVRŠIO U ZATVORU! Sud je odlučio! Evo koliko će NASILNI rijaliti takmičar provesti iz rešetaka!

Rijaliti

MIKI ZAVRŠIO U ZATVORU! Sud je odlučio! Evo koliko će NASILNI rijaliti takmičar provesti iz rešetaka!

Podeli vest

Miki Đuričić brzom reakcijom nadležnih sproveden je u zatvor zbog nasilja nad ženama koje je pokazao u rijalitiju "Zadruga"

Naime, Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana. 

MIKI ĐURIČIĆ PRIVEDEN zbog fizičkog nasilja nad Suzanom i Nadeždom!

 

Podsetimo, Miki je u toku noću prvo Suzani Perović udario šamar, a onda u dvorištu prebio Nadeždu Biljić štakom, pomoću kojih hoda zbog povreda zadobijenim u saobraćajnoj nesreći. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 4 godine

Ako tako mu i treba, zaslužio je to. Molio bih novinare da ubuduće ne vređaju nas pčelare, i da u buduće ovog banzova ne oslovljavaju sa pčelar. Jer mnogo je on daleko od pčelara ! ! ! ! ! ! ! ! !

Lola

pre 4 godine

Samo treba Mitrovica u zatvor,ako su imalo pametna porodicce pretucenih podnece krivicne prijavi protiv pinka.Zar nase deca takve stvari da uce od najgorih narkomana i kurvi.

miroslav moric

pre 4 godine

mitar je kriva sto je preskocio da mu da dozu.da je malo crtu povukao ovo se nebi desilo.

rade

pre 4 godine

kakav komentar moze dati covek za ovu spodobu od coveka.i do kad ce ga I produkcija I system tolerisati I dozvoljavati mu zarad gledanosti radi sve to sto radi.covek nije normalan vidi se iz aviona a ne treba mu samo lecenje nego I batina isto ko sto I on batina ostale ucesnike I ajd sto bije vec neke glupace I seksa .al moze mu se jer mu gazda dozvoljava I vraca ga u rijaliti zarad gledanosti.a ona gluperda sto hoce I pored onog samara da mu se vrati I treba da joj ga vrate jer malo joj je bilo.nasilje nad zenama ne moze da se racuna kad zena uziva u tome.kaze da nije bio to jak samar.to je on nju iz ljubavi opalio.analogno tome koliko je I kako udario onako sitnu I malenu nadezdu stakom znaci da nju jos vise voli.da je on normalan ne bi nasrtao na manje I slabije .al zna VOLCINA da ce sa ravnim sebi dobiti po njusci I zato je lakse sa zenama.mala slova nisu slucajno

VESNA

pre 4 godine

NE UNISTAVAJTE LJUDIMA ZIVOTE DOSTA I SA SUZANOM I ANOM KORAC ONE SU ZENE I TREBA IH MALO ZASTITITI A NE UNISTAVATI PRODUKCIJA VRSI MOBING NA SVOJIM ZAPOSLENIM(ZADRUGARIMA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija