• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir.rs

18.08.2019

14:05

TO JE BIO SAMO SEKS, ZNAO SAM DA MOGU DA JE IMAM! Ivan Marinković prvi put iskreno progovorio o odnosu sa Miljanom

Rijaliti

TO JE BIO SAMO SEKS, ZNAO SAM DA MOGU DA JE IMAM! Ivan Marinković prvi put iskreno progovorio o odnosu sa Miljanom

Podeli vest

Ivan Marinković i Miljana Kulić imali su intimne odnose u šestoj sezoni "Parova", kada su oboje bili deo ovog šou programa. Kulićeva je ostala trudna, a Marinković nikada nije priznao dete

On je u više navrata isticao da ga Miljana ne zanima, a sada uživa u vezi sa Jelenom Ilić. On je jednom prilikom ispričao šta se zapravo desilo između njih dvoje, i zašto je nikada nije gledao kao devojku za ozbiljnu vezu.

- Ono što smo Miljana i ja imali je čist seks sa moje strane. Bila je zanimljiva, i mogu da kažem da sam je iskoristio jer sam video da mogu da je imam. Kao i svaki muškarac imao sam potrebu za seksom, ona bila zaljubljena u mene i eto desilo se to dete na kraju. Dete ja nisam hteo ono se omaklo, ja nisam očekivao mislio sam da neće iz prvog puta al očigledno sam vrlo plodan. Što se mene tiče ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena nit me ikad zanimala čak ni posle saznanja da je trudna - rekao je tada Marinković.

MUKE! Miljana Kulić mora da ispuni samo jedan USLOV ako želi da uđe u ZADRUGU 3!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija