• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

19.08.2019

12:22

(VIDEO) LAZAR OTKRIO DA GA JE BRENDON MUVAO: DAO NADIMAK MOM PENISU! Nisam znao da li se zaljubio u njega ili u mene!

Rijaliti

(VIDEO) LAZAR OTKRIO DA GA JE BRENDON MUVAO: DAO NADIMAK MOM PENISU! Nisam znao da li se zaljubio u njega ili u mene!

Podeli vest

Bivši učesnik Zadruge 2, Lazar Jeremić imao je više sukoba sa svojim bivšim cimerima, ali onaj koji je najviše ostao zapažen jeste sa Brendonom Radonićem. Često se spekulisalo o njihovom odnosu u Zadruzi, ali i o odnosu koji su imali prerijalitija

Lazar je u emisiji "Zadruga Narod pita", bez dlake na jeziku otkrio pravu istinu o njihovom odnosu. On je priznao da je Brendon slao signale da bi sa njim nešto više, pa je čak i njegovom polnom organu dao nadimak.

- Batica i ja se jesmo videli u Ušću, ali jednu stvar nismo rekli. On meni jeste slao poruke, posle je izašao moj polni organ u javnosti. Moram da kažem da je Brendon tek tad počeo da piše, ja nisam znao da li se zaljubio u njega ili u mene. Bilo mi je sumnjivo, pisao mi je o mom polnom organu. Dao mu je i nadimak: ,,Jerotoman". Bilo mi je stvarno čudno, ja za njega ne mogu ništa loše da kažem. On jeste gostoprimljiv, ljubazan momak. Ima belu garnituru, nije smelo ništa da se pomeri - rekao je Lazar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 4 godine

Brendon nije homoseksualac vec narcisoidan tip. Lazar je bio zaljubljen u Davida. Da li ste primetili kako sedi pripijeno uz Davida iako je desno od njega bilo mesta za svo vreme trajanja zadruge dok se David njie distancirao. Sto ga niste pitali za njegovo seksualno opredelenje?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija