• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

27.08.2019

10:09

NAJVEĆI SKANDAL MAJSTOR ULAZI U ZADRUGU 3! Potpisala je ugovor, obećala haos, a dobila jedan od najvećih honorara!

Rijaliti

NAJVEĆI SKANDAL MAJSTOR ULAZI U ZADRUGU 3! Potpisala je ugovor, obećala haos, a dobila jedan od najvećih honorara!

Podeli vest

Saška Karan poznata je kao skandal majstor, a njen haos tek ćemo gledati!

Naime, kako Alo.rs saznaje ona je juče dolazila u prostorije Pink televizije kako bi potpisala ugovor i snimila profil koji će biti emitovan pri njenom ulasku u rijaliti "Zadruga 3".

Saška je dobro poznata kao rijaliti igrač koji može da isprovocira svakog, a ne retko i da nasrne na nekog. Ona ima vrlo oštar jezik i ne libi se da odgovori bilo kome, pa tako često digne uzbunu zbog čega i produkcija mora da raguje.

Foto: printscreen

Saška će od 6. septembra postati stanar Bele kuće i od nje se očekuje mnogo.

 - Saška je produkciji obećala mnogo, a poznavajući nju ne sumnjamo da će tako i biti. Ova sezona Zadruge biće pravo ludilo, a Saška sigurno neko ko će privući veliku pažnju. Ona je od produkcije dobila pozamašnu cifru za honorar. Ne mogu da iznosim detalje zaista, ali u pitanju je nekoliko hiljada evra - rekao je za Alo.rs izvor blizak Saški.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stapar

pre 4 godine

SRAMOTA SA "ZADRUGA"......"ZADRUGA"....."ZADRUGA"......ZADRUGA NIJE TO ŠTO PRIKAZUJETE PROMENITE IME.....

lea

pre 4 godine

Žena vrti dve tri rečenice.Kome je ona zanimljiva?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija