• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

28.08.2019

12:50

LJUTE RIVALKE IZ ZADRUGE ZAVRŠILE NA SUDU! Snežana Ilić tužila Zoricu Marković

Rijaliti

LJUTE RIVALKE IZ ZADRUGE ZAVRŠILE NA SUDU! Snežana Ilić tužila Zoricu Marković

Podeli vest

Poznato je da su bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga" često ulazili u sukobe i žestoke svađe. Mnogi su pretili tužbama, ali uglavnom to nisu realizovali nakon izlaska iz Bele kuće

Međutim, sudija Snežana Ilić tužila je pevačicu Zoricu Marković za povredu časti. Danas je bilo zakazano prvo ročište, ali je odloženo za 8. oktobar u 10:30, jer se Zorica nije pojavila na sudu. 

- Postupajući sudija učiniće sve da obezbedi prisustvo Zorice Marković, a to znači sve ono što zakonom predviđeno za saznanje o njenoj adresi prebivališta i na razne druge načine koji su predviđeni zakonom da obezbede njeno prisustvo na glavnom preteresu - izjavio je Snežanin advokat. 
 

Na pitanje da li to znači da će Zorica biti privedena ukoliko se ne pojavi na ročištu, rekao je:

- Sve zakonske mogućnosti, obezbeđuju i takvu vrstu obezbeđenja prisustva. Dakle i privođenje i dovođenje itd. 

 

S obzirom na to da Zorica možda ulazi u Zadrugu, pitanje je da li će biti u mogućnosti da dođe na sud.

- Nebitno o kome se radi, ovo je krivični sud sa kojim se mora postupati ozbiljno. Bez obzira ko je osumnjičeni, odnosno okrivljeni, prema njemu će se sprovoditi zakon kao i prema svim drugim građanima - rekao je advokat.
 

Advokat nas je detaljnije uputio šta je bio predmet spora.

- Predmet spora bila je privatna krivična tužba za uvredu časti i ugleda, sudije u penziji, Snežane Ilić. Ono što je vredno istaći je da je rijaliti svojevrsna reflekcija stanja u državi i društvu, gde je ovo povod da se i država i društvo zabrinu o događajima koji su proistekli iz ovog rijalitija. Zamislite pre 100 godina da je neko vređao sudiju, prosto je nezamislivo. A sada mislimo da smo civilizovaniji, nažalost, događaji iz ovog rijalitija to opovrgavaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija