• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.09.2019

09:18

(VIDEO) NISAM HTELA DA SE OVO DESI! Luna zaplakala u programu UŽIVO, pa otkrila koliko je PONOSNA što će sutra...!

Rijaliti

(VIDEO) NISAM HTELA DA SE OVO DESI! Luna zaplakala u programu UŽIVO, pa otkrila koliko je PONOSNA što će sutra...!

Podeli vest

Luna Đogani je bila gost voditelja Darka Tanasijevića u poslednjoj emisiji "Zadruga - narod pita" i sa njim razgovarala o aktuelnostima iz svog života, ali se prisećala i svog boravka u Beloj kući. Nakon klipa sa jedne od "Zadrugovizija", Luna je zaplakala u emisiji...

Đoganijeva je otkrila da su to suze radosnice, ali i da ima čudan osećaj jer prati sva dešavanja oko "Zadruge 3" i da joj je čudno upravo to što nije deo nove sezone.

- Nisam htela da se ovo desi, ovo nije tuga, ovo je bio moj život, mnogo mi je toga donelo. Život mi se promenio za jednu noć i mnogo mi se sviđa kakva sam osoba postala. Baš pratim dosta i Pink.rs, to je uvek glavni portala koji pratim. Čudno ti je, vraćaju ti se filmovi. Sve ti se vraća, pogledaš sebe u ogledalu i kažeš: "Bože, koliko ti je sve to donelo danas". Shvatila sam koliko sam jaka, izvinite što sam zaplakala, nisam mogla da izdržim. Ovo je stvarno sreća, sreća što sam uspela. Tek ću da imam pobede. Znam šta želim, zahvalna sam i porodici i mami i svima koji su uložili u mene. I ovoj kući i Pinku. Sedim ovde kao pobednica, sutra otvaram sa Željkom Mitrovićem treću sezonu, ponosna sam - ispričala je Luna.

SLOBA OSTAVIO DEVOJKU ZBOG LUNE?! Radanović otkrio razlog raskida! NEĆE ME NIKO!

POGLEDAJTE VIDEO:

BONUS VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica opajdara

pre 4 godine

"Blago Vama "kada svaki dan pišete o nikogoviċima,ljudima bez morala,nevaspitanim i neobrazovanim,kakva je i ova o kojoj pišete.Katastrofa

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija