• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

06.09.2019

20:01

NAJSKUPLJI RIJALITI SVIH VREMENA! CIFRA DA SE SMRZNEŠ! Zadruga 3 basnoslovno košta!

Rijaliti

NAJSKUPLJI RIJALITI SVIH VREMENA! CIFRA DA SE SMRZNEŠ! Zadruga 3 basnoslovno košta!

Podeli vest

Dalila i Dejan Dragojević, Zoki Šumadinac, Jelena Krunić, Bane Čolak i drugi živeće narednih deset meseci u velelepnom zdanju u Šimanovcima

"Zadruga 3" biće najskuplji srpski rijaliti svih vremena! Vlasnik TV Pink Željko Mitrović kaže za Informer da će ga ovaj šou koštati čak 40 miliona evra, ali da ne žali, jer gledaoce očekuje vrhunski spektakl.
 

Najbolje pozorište

Otvaramo Šekspirovo pozorište, koje izgleda bolje nego bilo koje srpsko
Željko Mitrović


"Zadruga 3" biće najskuplji srpski rijaliti svih vremena! Vlasnik TV Pink Željko Mitrović kaže za Informer da će ga ovaj šou koštati čak 40 miliona evra, ali da ne žali, jer gledaoce očekuje vrhunski spektakl.

Digao honorare

Honorari takmičara u ovoj sezoni znatno su veći nego ranije
Željko Mitrović

U velelepno zdanje u Šimanovcima večeras će se useliti 50 takmičara. Među njima će se naći internet senzacija Zoki Šumadinac, pobednici "Parova" Dalila i Dejan Dragojević, maneken Filip Đukić, novinar Informera Ivan Gajić, starleta Tara Simov, kao i denseri Ivan Gavrilović, Gagi Đogani i Sani Trik FX.

 

 

Igrice u mraku

Od takmičara iz prethodnih sezona tu će biti go-go igračica Jelena Krunić, di-džej Bane Čolak, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, Crnogorac Vladimir Tomović, muzičar Mirko Gavrić i pevačica Saška Karan. Svi oni su se "proslavili" raznim skandalima, seksi-aferama, sočnim rečnikom, svađama... pa se očekuje da i u ovoj sezoni nastave borbu za premiju od 50.000 evra - bez rukavica i dlake na jeziku. Zato će i produkcija morati da odreši kesu. 


- "Zadruga 3" košta čak 40 miliona evra! Rijaliti program uopšte nije jeftin, kad se radi kako treba. Na moju žalost, a na sreću takmičara, honorari su u ovoj sezoni znatno veći. Potrudili smo se da nadmašimo sve prethodne "Zadruge" - kaže Mitrović i dodaje da je među skupljim stavkama bio robot Leposava i izgradnja najmodernijeg pozorišta u Srbiji:

Dušica Spasić prešla na Pink

Željko Mitrović je potvrdio da je jedna od najlepših srpskih voditeljki Dušica Spasić sa RTS prešla na Pink.
- Radiće kod nas dnevni magazin. Dugo su trajali pregovori. Veoma je kreativna i drago mi je što će biti u našem timu - rekao je vlasnik TV Pink.

- Otvaramo Šekspirovo pozorište, koje izgleda bolje nego bilo koje srpsko. Ima rotacionu binu, hidrauliku, 250 sedišta i veoma lep enterijer. Za upravnika pozorišta imenovao sam Dragana Marinkovića Macu. Verujem da će biti zanimljivo da se gleda kako Maca uči Miljanu Kulić neki tekst - priča prvi čovek "ružičaste tv" i nastavlja:


- U ovoj sezoni imamo i pravu sportsku dvoranu, gde će učesnici igrati basket, ali u potpunom mraku! Naravno, gledaoci će lepo moći da vide svaki njihov pokret.

Leposava je jedna nadrndana teta

Vlasnik Pinka kaže da će Leposava biti zli robot koji će zagorčavati život zadrugarima.
- Ja sam je projektovao i mnogo toga na njoj napravio. Leposava brzo uči. Ono za šta treba detetu šest meseci, ona savlada za dan. Biće aktivan učesnik "Zadruge" i pomoćnik Velikog šefa. Biće to jedna nadrndana teta koja im tamo neće dati da rade šta hoće - ističe Mitrović.

Mitrović ističe da bi voleo da u svom rijalitiju gleda najpoznatije srpske glumce, ali da to za sada nije moguće:
- Nije da oni odbijaju ideju da uđu u rijaliti, već imaju uslov da budu okruženi samo glumcima. Meni to ne odgovara, jer rijaliti treba da bude presek stvarne Srbije, moramo da imamo predstavnike iz svake socijalne strukture.

Međunarodni rijaliti

Vlasnik Pinka otkriva da će se naredne godine snimati i internacionalna "Zadruga", koju već dogovara s partnerima iz Londona.


- Grad koji smo napravili u Šimanovcima će se 2020. koristiti za međunarodni šou - program. Čak 20 zemalja će učestvovati u toj specijalnoj "Zadruzi". Takmičari će pričati na engleskom jeziku, a titlovaće se u svakoj zemlji gde bude prikazivana - objašnjava naš sagovornik.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija