• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

08.09.2019

17:03 >> 17:06

(VIDEO) JA NASILNIK NISAM, ALI NE MOGU DA JOJ ĆUTIM VIŠE! Gagi Đogani pobesneo zbog Saške Karan!

Rijaliti

(VIDEO) JA NASILNIK NISAM, ALI NE MOGU DA JOJ ĆUTIM VIŠE! Gagi Đogani pobesneo zbog Saške Karan!

Podeli vest

Tokom dana, nakon porodičnog sastanka, Gagi Đogani je sa svojim dugogodišnjim prijateljem Ivanom Gavrilovićem prepričavao sukob sa Saškom Karan

Budući da je Saška iznela pregršt optužbi na njegov račun, Gagi je priznao svoju krivicu i pružio joj ruku pomirenja, što je pevačica odbila. Povređen time, požalio se Gavriloviću zbog svega što se desilo.
 

 

-Ja nasilnik nisam, narkoman nisam, bio jesam, ali nisam više i ćao doviđenja! Neću da budem nasilnik! Ne mogu da joj ćutim više, drugo, ja sam odrastao, neću sigurno da udarim nekoga - ispričao je Gagi.-

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija