• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

11.09.2019

22:53

STARLETA IZ IVANJICE SREĆNA ŠTO NJEN BIVŠI NIJE IZDRŽAO U RIJALITIJU! Filip je narkoman! Pobegao je iz "Zadruge", jer je krizirao...

Rijaliti

STARLETA IZ IVANJICE SREĆNA ŠTO NJEN BIVŠI NIJE IZDRŽAO U RIJALITIJU! Filip je narkoman! Pobegao je iz "Zadruge", jer je krizirao...

Podeli vest

Ana Korać tvrdi da je Filip Mijatov napustio "Zadrugu 3" jer ne može bez droge! Starleta kaže da je znala da njen bivši dečko neće dugo izdržati pred kamerama zato što će mu faliti narkotici

- Prognozirala sam da će ta sisica izaći za tri, četiri dana i da će grebati na kapiju da ga puste. On je narkoman, koji je počeo da krizira, pa je morao da izađe po drogu - priča Ana.

Starleta je zadovoljna što se Mijatov izblamirao u Pinkovom rijalitiju.

- Da nije ušao u "Zadrugu", ljudi bi stvarno mislili da je on neki biznismen, da ima love, a zapravo je klošar koji služi samo za sprdnju. Baš volim što je ušao u šou i pokazao da sam bila u pravu za sve što sam rekla za njega. Baš se izblamirao. Sada svi znaju da je najobičnija budaletina i ludak. Pritom je agresivan i neuračunljiv. Da je ostao još neko vreme u rijalitiju, sigurno bi bio diskvalifikovan jer bi nekog tamo prebio - kaže Koraćeva.

Foto: Informer dn

 
Ista šifra

Filip i Miljana imaju istu šifru, zato je on potrčao za njom
Ana Korać

 

Ona objašnjava zbog čega je Filip jedino sa Miljanom uspeo da pronađe zajednički jezik.

- Njih dvoje imaju istu šifru, zato je on potrčao za njom. Takvi se uvek pronađu. Ali njega je čak i jedna Miljana odjebala - priča starleta i nastavlja:

Mijatov: Mučio sam se tamo

Filip za Informer kaže da je izašao iz "Zadruge" jer tamo nije imao sa kim da se druži.

- Svi su bili protiv mene. Napadali su me i nisam imao sa kim da pričam. Svi su bili ljubomorni na mene. Nisam želeo više da se mučim, pa sam izašao. Platiću Pinku pet miliona dinara koliko mi traže - priča Mijatov.

Foto: Informer dn

 

- Pa umrla sam mu od smeha kada je počeo da razvaljuje onu ogradu u štali. Nisam mogla da verujem koliko je retardiran i bolestan.

Tačna prognoza

Prognozirala sam da će ta sisica izaći za tri, četiri dana, da će grebati na kapiju da ga puste
Ana Korać

 

Ana veruje da je bivši dečko tek sada neće pustiti na miru.

- Sada će da ga pukne sujeta i neće prestajati da pljuje po meni. Pričaće kako on tamo nije mogao da se snađe i da su ga svi napadali, jadan on... On je moja najveća greška u životu. Taj čovek je opsednut mnome, treba da se leči! - zaključuje naša sagovornica.

 

 


 


 

 

 


.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija