• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.09.2019

15:10

(VIDEO) TARA RONILA SUZE DOK JE MATEJA OBJAŠNJAVAO ODNOS SA ANĐELOM VEŠTICOM, a onda se oglasila Mina Vrbaški!

Rijaliti

(VIDEO) TARA RONILA SUZE DOK JE MATEJA OBJAŠNJAVAO ODNOS SA ANĐELOM VEŠTICOM, a onda se oglasila Mina Vrbaški!

Podeli vest

Stefan Milošević i Stefan Kandić, učesnici ''Zadruge 3'', su voditelji nove radio emisije ''Sedi dole''. Njih dvojica su ugostili Mateju Matijevića koji će izneti svoju stranu priče vezanu za Taru Simov i Anđelu Vešticu

-Mi se znamo, ali nismo razvili priču jer smo znali da treba da uđem u rijaliti. Sve smo to stavili na pauzu. Mina je ušla i rekla mi je da me neko voli napolju i da vodim računa kako da se ponašam. Ja sam slobodan ovde, postoji Anđela napolju i eto. Ovde nikoga nisam muvao. Znam da je Anđeli stalo do mene - govorio je Mateja, a onda je Mina rekla šta ima:


-Što se tiče Anđele, mi smo baš dobre. Ja sam joj poslednja nada da mu prenesem sve ovo. Ona je mnogo zaljubljena, mislila je da će da se ohladi, ali nije - rekla je kratko Mina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija