• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com/Informer.rs

14.09.2019

16:52

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA U ZADRUZI! Filip Reljić optužio Sašku da zarađuje na zadrugarima, ona mu OVAKO odbrusila!

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA U ZADRUZI! Filip Reljić optužio Sašku da zarađuje na zadrugarima, ona mu OVAKO odbrusila!

Podeli vest

Filip Reljić je u toku sastanka na kome su zadrugari birali učesnika koji je najveća škrtica u Beloj kući optužio Sašku Karan da profitira na zadrugarima i onda je nastala žestoka svađa

Reljiću je zasmetalo što Saška preprodaje stvari i to za mnogo veću cenu od nabavne, a ona je smatrala da je to snalažljivost.

- Naplaćujete 100 dinara cigaretu, a pakla je 250 dinara. 10 dinara paljenje cigareta. Ti profitiraš - optužio je Filip Sašku.

Foto: Printscreen TV Pink

- Kako ne kapiraš? Ja imam cigarete, uložila sam svoje pare. Sad je 20 dinara da se zapali cigareta. To je snalažljivost - odgovorila mu je pevačica.

Foto: Printscreen TV Pink

Nakon toga je Mateja Matijević pokušao da objasni Filipu da se slaže sa Saškinom metodom rada, a pevačica i Reljić u ušli u još jedan sukob u kome su ponovili svoje stavove.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija