• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

19.09.2019

14:35

MARKO MILJKOVIĆ PROSI LUNU UŽIVO! Sve će se prenositi na video bimu pred milionskim auditorijumom!

Rijaliti

MARKO MILJKOVIĆ PROSI LUNU UŽIVO! Sve će se prenositi na video bimu pred milionskim auditorijumom!

Podeli vest

Luna Đogani već osam meseci uživa u vezi sa Markom Miljkovićem, a uskoro će vezu podići na viši nivo, budući da će se veriti, i to u „Zadruzi“

Kako navodi izvor, Miljković će se svojom devojkom veriti uživo u prenosu rijalitija, između ostalog i kako bi tom događaju, bar na neki način, prisustvovao i njen otac, Gagi Đogani, koji je u „beloj kući“.

-Marko već neko vreme planira da se veri s Lunom, a ideja da to uradi u rijalitiju rodila se pre nekoliko dana.Shvatio je da javnom veridbom može da spoji lepo i korisno jer osim što bi tim činom pred milionskim auditorijumom oduševio Lunu, može u dogovoru sa produkcijom da zaradi velike pare. Osim toga, Lunin otac, za koga je veoma vezana, boravi u rijalitiju, pa je to dodatni razlog da se veridba desi na taj način - objašnjava izvor i otkriva da je Marko siguran u svoju odluku i da uveliko traga za savršenim prstenom.
 

-Iako su kratko zajedno, Miljković je siguran da želi da pored Đoganijeve provede život. Nikada nikoga nije voleo toliko koliko voli nju i konačno je spreman da se skrasi. Budući da želi da je iznenadi, danima izmišlja obaveze, pa po ceo dan sa najboljim drugom obilazi zlatare. Ne razume se u prstenje, a ne želi da je razočara izborom, pa je sve vreme pod tenzijom- priča izvor i ističe da je Marko siguran u sebe i u to da ne postoji šansa da ga Luna odbije.

-U Markovoj glavi ne postoji ni najmanja sumnja da nešto neće ispasti kako treba. Siguran je da će Luna pristati da bude njegova žena i da će je posebno oduševiti što će ceo region videti da su uspeli da opstanu uprkos prognozama da će trajati samo u rijalitiju. On je u prvi mah planirao da se vere na intimnoj večeri, ali je shvatio koliko će egu njegove devojke prijati da svi vide koliko im je veza jaka i da su uspeli da opstanu- objašnjava izvor, koji tvrdi da će se veridba gledati na velikom video-bimu u dvorištu kuće zadrugara.



-Njihova veridba pratiće se na ogromnom ekranu u dvorištu „Zadruge“, a osim za Lunu, to će biti iznenađenje i za Gagija. Plan je da svi zadrugari izađu u dvorište i da se tada pusti prenos uživo sa mesta gde će se veridba dogoditi- kaže izvor i navodi da Miljković još nije odlučio na koji način će zaprositi mladu blogerku", otkriva izvor.

Iako zna da najvažnije odluke u Luninom životu donosi njena majka, Marko još nije razgovarao s Anabelom. Plaši se da će Atijasova reagovati loše i da će smatrati da im je još rano za veridbu. Zna i sam da će morati da se dogovori s njom, pa to odlaže do trenutka kada će biti potpuno spreman da joj se suprotstavi ukoliko bude reagovala burno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tamara ana

pre 4 godine

Ne verujem da je ovo istina jer Luna uporno govori da je mlada za udaju i decu, da joj je karijera na prvom mestu. Ne verujem da bi Marko ovo prenebregao iako verujem u njihovu ljubav..

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija