• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

30.09.2019

17:43

MILJANA MORA DA PREĐE U ISLAM! Tomović tvrdi da dete mora da ima muslimansko ime!

Rijaliti

MILJANA MORA DA PREĐE U ISLAM! Tomović tvrdi da dete mora da ima muslimansko ime!

Podeli vest

Nakon vesti da je Miljana Kulić po drugi put trudna u rijalitiju, oglasio se i pevač Bojan Tomović, koji je želeo da demantuje da je Miljana u drugom stanju sa njim

Iako pevača niko nije ni povezivao sa Miljanom Kulić, već se zna da je ona u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom, on je želeo da mediji objave njegov demant.

- Molim vas objavite moj demant ovih gluposti, jer Miljana laže, ja nikada nisam spavao niti kod nje, niti sa njom, meni se više fizički sviđa njena majka, nego Miljana i bilo bi bolesno da spavam sa Miksi, a da mislim na taštu. Mogu i na DNK da dokazem da ja nisam otac Miljaninig deteta. Samo mi još to treba pored svih mojih problema - izjavio je Tomović za "Srbiju danas"



(FOTO) POZNATI PEVAČ OTAC MILJANINOG DETETA?! Tražim DNK, već me zovu "tata"!

 

Ipak, Tomović naglašava da je sada islamske vere i da u slučaju da dete jeste njegovo, Miljana bi takođe morala da pređe u Islam.

- Ja sam sada islamske vere i da je moje dete, Miljana bi morala da pređe u Islam i dete bi naravno moralo da ima neko lepo muslimansko, arapsko ime poput Salim ili Alma - istakao je Tomović za pomenuti medij.

Tomović je inače takođe promenio svoje ime, pa se sada zove Ammar Moštrokol.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija