• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

01.10.2019

18:18

(VIDEO) TI SI NATAŠU DAVIO ZA VRAT KAD TE DIRALA POZADI! Žestoki sukob Tomovića i Lepog Miće!

Rijaliti

(VIDEO) TI SI NATAŠU DAVIO ZA VRAT KAD TE DIRALA POZADI! Žestoki sukob Tomovića i Lepog Miće!

Podeli vest

Veliki šef je zadrugarima saopštio da je vreme za sastanak, jer po Zadruzi danima kruže priče kako mnogi ćoškare i govore svašta jedni o drugima iza leđa, dok za stolom glume da su složni

Tako je Lepi Mića ustao sa ciljem da razreši sve konflikte koje je imao sa Vladimirom Tomovićem, a to je u njemu izazvalo burne reakcije, jer takmičar ne želi da mu oprosti izdaju koju je doživeo ode njega.
 

-Izazivati mene ovde na fizički kontakt je lako, nemojte mi te fore i da me udarate tamo gde sam najslabiji. Zamolio bih sve koji pričate po ćoškovima o meni sa Lepim Mićom, taj mi više nije prijatelj. On je sinoć želeo da razgovara sa mnom, ja nisam i to je moj izbor - rekao je Vladimir.

-Ja sam sa ljudske strane pokušao da razgovaram sa njim, znam da je Lepi Mića rekao da ti je veliki prijatelj. Rekao sam da ako ste u dobrim odnosima da rešite to, ako mogu da pomognem - rekao je Janjuš.


 

Lepi Mića nije mogao da podnese kritike sa Vladimirove strane, pa su ušli u sukob, a malo je falilo da padnu i teške reči.

-Ja sam sa mnogima imao sukobe u Zadruzi zato što sam pravedan! I sada me za ovu situaciju hvatate, a samo sam se šalio! - rekao je Lepi Mića.

-Ti si Natašu davio za vrat kad te dirala pozadi, a šta ti govoriš drugima! Ti mene cimaš ovde i govoriš: ,,Ajde, ajde". Vidim da mi znaš slabu tačku, a to ne rade dobri ljudi. Nisam znao da si tako slab, ti drhtiš - rekao je Vladimir.

-Ti si ustao i vređao mene! Provocirao si me, namerno si radio to! - provocirao je Tomović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija