• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Vip

02.10.2019

11:29

ZORAN MARJANOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Imaće tajnu sobu za advokate, a od honorara će vam se zavrteti u glavi!

Rijaliti

ZORAN MARJANOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Imaće tajnu sobu za advokate, a od honorara će vam se zavrteti u glavi!

Podeli vest

Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u "Parovi", budući da mu je ponuđeno 50.000 evra za samo mesec dana koje bi po ugovoru proveo u vili.

Kako izvor blizak kompozitoru navodi, Marjanoviću je rijaliti ponuda stigla nekoliko dana nakon što je održano pripremno ročište zbog ubistva Jelene Marjanović, na kojem se izjasnio da nije kriv.  

"Zoran je ličnost koja pune tri godine privlači najveću pažnju javnosti. Ubistvo njegove supruge Jelene i dalje intrigira region, pa ne čudi što je sada, kada mu je konačno počelo sudenje, dobio velikodušnu ponudu za ulazak u rijaliti. Produkcija Hepija ponudila mu je 50.000 evra za samo 30 dana, koliko bi morao da bude u "Parovima", priča izvor i ističe da bi Zoran u slučaju da u rijalitiju ostane duže za još veću sumu imao mogućnost izlaska iz rijalitija kada god je neophodno da se pojavi na sudu.

Foto: Insajder

Tekst potpisa

"Zoran je kao jedan od glavnih razloga da ne prihvati ponudu naveo obaveze prema sudu i svojim advokatima. Produkcija mu je obećala poseban prostor u kom će, kada god poželi, moći da se nalazi s advokatima, a koji neće biti pokriven kamerama. Takođe su objasnili da će, ako bude u rijalitiju, moći da izađe kada god mu je zakazano suđenje", objašnjava izvor i tvrdi da se Marjanović plaši da uđe iako mu je novac preko potreban.

ŠOKANTNE TVRDNJE! PRONAĐEN DNK: Ubica Jelene Marjanović je na slobodi i kreće se u OVIM KRUGOVIMA!

"On je u prvi mah odbio ponudu uz objašnjenje da ne želi pritisak u toku sudenja za ubistvo, ali je shvatio da je 50.000 evra za samo 30 dana u rijalitiju zaista velika suma. Njemu je, budući da slabo zarađuje i da mu je glavni fokus suđenje za ubistvo. I dok se s jedne strane plaši da bi ga narod ponovo osudio, s druge je jasno da je njegov život već tri godine jedna vrsta rijalitija i da više ništa ne može da izgubi", kaže izvor i otkriva da će odluku o ulasku u "Parove" Zoran doneti krajem nedelje.

(FOTO) ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD! Sa naočarima za sunce izašao iz auta ZATAMNJENIH STAKALA! Počinje suđenje veka!

"Ponuda koju je dobio uznemirila je Zorana do te mere da svaki dan razmišlja šta da uradi i kako. I sam je rekao da mu to nikako nije trebalo sada dok traje suđenje, ali novac je novac. Svaki dan menja odluku. Jedan dan zahvali produkciji ponudi i na odbije, drugi dan kaže da razmišlja i da nije siguran i tako ukrug. Njegov konačan odgovor će se znati krajem nedelje, ali nema sumnje da će, ukoliko prihvati ponudu, to napraviti haos u javnosti", zaključuje izvor. 

Marjanović se nije oglašavao kako bi potvrdio da li ulazi u rijaliti. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srđan

pre 4 godine

Super! Svima koji se još dvoume da li da da ubiju svoju ženu ili ne, sad se nudi mogućnost da postanu poznati i zarade neki dinar. Zašto da ne?!

Nikola

pre 4 godine

Zgađen sam od same pomisli da osoba kojoj se sudi za strašan zločin , bude i razmatrana za BILO KAKVO učešće u javnom životu...SAMO ako za to ubistvo bude osuđen neko drugi, on može da bude potpuno rehabilitovan i da se ponovo uključi u društvo!!!

PAVLE

pre 4 godine

Bravo Nikola, ovo mu izadje da ako si "problem" jos te i nagrade! Idiotizam....

TT

pre 4 godine

Cirkus drzava .. I onda se neko cudi sto svi gledaju kako da pobegnu iz ovog pakla .. -.-

Vlado

pre 4 godine

Ovo je strašno! Da li ste vi normalni? Osumnjičeni za svirep zločin učestvuje na TV sa nacionalnom frekvencijom i onda se čudimo što imamo toliko ubistava svakog dana. Pa vi to PROMOVIŠETE, jer od njih pravite nacionalne heroje!!!

LakiUrosch

pre 4 godine

FUJ Srbijo....i treba da nestanes sa lica zemlje.......sramota me je sto zivim ovde!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija